Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Rasismi ja muu yleinen asenteenne?

Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.03.2007 23:09
tästä on keskustelu nimellä Vaarallista menoa, sinne siis.
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.03.2007 09:17
^Mephistopheles vei sanat suusta...
En ole rasisti. Näin ulkoisesti ainakin he ovat ihan yhtä "outoja" kuin minäkin. Muuten en osaa sanoa mitään esim, ovatko sossupummeja tai loisia koska en tiedä raha/politiikka asioista juuri pyllyäkään...
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.03.2007 17:33
Erästä miespuolista opettajaani lainaten:
"En ole rasisti kunhan eivät naapuriin muuta".

Että näin. Mutta en sanoisi olevani itse aivan samaa mieltä ^___^
Kirjoittanut: harakka (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 26.04.2007 22:35

Lainaus: Sharwynn


Erästä miespuolista opettajaani lainaten:
"En ole rasisti kunhan eivät naapuriin muuta"


Omalla äitilläni on sama suhtautuminen kaikkeen. "Ei minulla ole mikään homoja vastaan, kunhan eivät naapuriin muuta" tai että "romanit ovat ihan OK, kunhan eivät tänne tule".

Lainaus: Lilith

En ole rasisti. Näin ulkoisesti ainakin he ovat ihan yhtä "outoja" kuin minäkin.


Veit sanat suustani Olisi se tyhmä kammoksua oudomman näköisiä, kun itsekin on tälläinen 'oudon ilman lintu'
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.04.2007 16:02
Olen ainakin oman käsitykseni mukaan "turhankin" suvaitsevainen...

Ensinnäkin, mielestäni on kohtuutonta alkaa hokemaan tätä Suomi suomalaisille soopaa, ei tässä maassa ihan äkkiä ole pelkoa ylikansoittumiselle, elintaso on hyvä, työpaikkojakin rittää. Tai ainakin riittää sillä logiikalla, että kun tänne tulee lisää väkeä, tarvitaan lisää palveluita, jotka tuovat lisää työpaikkoja. Eli se kaikki marina siitä miten maahanmuuttajat vievät kaikki työt on suoraan sanottuna p*askapuhetta.

Lainaus: Iiriva

ei saa oikein mitään kunnon töitä, jos ei osaa kieltä tarpeeksi hyvin. Heidän on pakko tyytyä töihin, jossa se hyvä kielitaito ei ole se suurin vaatimus.

Eli he tekevät niitä hommia jotka meille suomalaisille eivät kelpaa.

Suomessa joudutaan jatkuvasti sulkemaan kouluja ja muita laitoksia, koska kouluihin ei riitä tarpeeksi oppilaita. Kyllähän niitäkin riittäisi jos otettaisi kaikki vastaan. Miksei perusteta useampia kouluja suomenkielen opetusta varten?

Kaikista epäreiluin perustelu on tämä rikollisuuden lisääntyminen maahanmuuttajien mukana. En sano että he eivät rikoksia tekisi, mutta toisaalta, ei heillä tavallaan ole vaihtoehtojakaan kun ei työtä saa, vaan useimmat paikat menevät suomalaisille edelleenkin. Erikseen on tietenkin raiskaajat, mutta sitten, enpä ole ainakaan tässä lähialueilla kuullut maahanmuuttajien raiskanneen ketään, vaan useimmiten raiskaaja on ollut ihan suomalainen. Ennakkoluuloista tuo rikollisuus höpinä enimmäkseen johtuu.

Ja niin, kun kerran rikollisuudesta puhuin, voisin samaan rakoon ottaa esille tämän Karjala takaisin- kiihkoilun. Yleensä tätä asiaa ajavat samat ihmiset jotka haluavat ajaa maahanmuuttajat pois. He eivät tule ajatelleeksi että Karjalassa on nykyisin surkea elintilanne, sikäläiset eivät useimmiten puhu suomea ja sielä on todella paljon rikollisuutta ja työttömyyttä. Verrattavissa maahanmuuttajiin?

En tiedä sitten, voin olla väärässäkin, mutta minusta ainakin useimmat kypsemmän iän saavuttaneet saisivat muuttaa asennoitumistaan.

Ai niin, ja ennen kuin joku ehtii asiaan jotain kommentoida, niin voin sanoa että olen ollut tekemisissä maahanmuuttajien kanssa. Isosiskoni seurusteli jonkin aikaa pakolaismiehen kanssa, mies ei puhunut edes englantia, mutta siskoni puhui hänen kanssaan espanjaa. Oli kyllä vanhemmilleni kova pala purtavaksi, äitikin murehti vain sitä että tulee neekeri sukuun, ei tajunnut miettiä sitä onko tyttärensä onnellinen sen neekerin kanssa. Onpa äiti nyt tyytyväinen kun sisko löysi itselleen supi suomalaisen miehen...
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.05.2007 16:19
En ole yleensä ihmisii kohtaa mitenkää erityinen, mutta noita tummaihosii vältän monesta syystä ja yleensäki kaikkia arvaamattomia ulkomaalasia, ku ovat taas alkaneet riehumaan. E pidä niiden sossunperässä juoksemisesta, kottinsa takas vaikka mitkä olot ois, nehän ne sinne on saaneet..
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.05.2007 17:35

Lainaus: BronzeRain

Suomessa joudutaan jatkuvasti sulkemaan kouluja ja muita laitoksia, koska kouluihin ei riitä tarpeeksi oppilaita.


Tai koska ei ole rahaa pitää niitä kouluja avoinna. Rahaa menee muualle. Esimerkiksi maahanmuuttajien "sopeuttamiseen".

Lainaus: BronzeRain

Ennakkoluuloista tuo rikollisuus höpinä enimmäkseen johtuu.


Ei pidä paikkaansa. Se ei johdu ennakkoluuloista. Se on fakta, Oikeusministeriön tarjoamaa tilastotietoa.

Lainaus: BronzeRain

He eivät tule ajatelleeksi että Karjalassa on nykyisin surkea elintilanne, sikäläiset eivät useimmiten puhu suomea ja sielä on todella paljon rikollisuutta ja työttömyyttä. Verrattavissa maahanmuuttajiin?


Eli vähän sama juttu kuin jos kuvitellussa tilanteessa sisaresi vietäisiin sinulta vuosikymmenten ajaksi pahoinpideltäväksi jonnekin nurkan taakse. Etkö sinä haluaisi rakasta sisartasi takaisin?

Lainaus: BronzeRain

Ai niin, ja ennen kuin joku ehtii asiaan jotain kommentoida, niin voin sanoa että olen ollut tekemisissä maahanmuuttajien kanssa.


Tuossa oli vasta yksi maahanmuuttaja, jonka kanssa kerroit olleesi tekemisissä.

Olenpa minäkin ollut maahanmuuttajien kanssa tekemisissä. Kerrankin työharjoittelussa oli sellainen suureen säkkiin pukeutunut nainen/mies (en tiedä sukupuolta kun oli tosiaan se säkki päällä). Hän ei kyennyt keskittymään annettuun tehtävään, vaan puhui lähinnä ja ainoastaan huonekalujen ostamisesta.
Kirjoittanut: Pic (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 19.05.2007 15:15

Lainaus: harakka

"romanit ovat ihan OK, kunhan eivät tänne tule".


Ikäväkseni joudun olemaan samaa mieltä. En kylläkään kaikista romanesta, mukaviakin romaneja varmasti löytyy, mutta tämän tuppukylän romaniväestö on kyllä varsin rasittavaa sakkia. Siinäpähän ovat, kunhan eivät asetu poikkiteloin minun tielleni.

Täytyy muuten positiivisena kommenttina sanoa, että kaupungin paras ravintola ja baari ovat molemmat turkkilaisen miehen omistuksessa. Loistavasti on tämä mies sopeutunut Suomen oloihin ja tienaa elantonsa yrittäjänä. Toisen näistä hän on kyllä tainnut myydä veljelleen, mutta turkkilaisessa omistuksessa molemmat.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: BronzeRain
 • Lähetetty: 19.05.2007 16:26

Lainaus: kuopassa

Tuossa oli vasta yksi maahanmuuttaja, jonka kanssa kerroit olleesi tekemisissä.


On näitä ollut muitakin, en vain jaksanut enää kirjoittaa pidempää romaania tuohon siitä miten minulla on maahanmuuttaja tuttuja.

Lainaus: kuopassa

Eli vähän sama juttu kuin jos kuvitellussa tilanteessa sisaresi vietäisiin sinulta vuosikymmenten ajaksi pahoinpideltäväksi jonnekin nurkan taakse. Etkö sinä haluaisi rakasta sisartasi takaisin?


Alunperinhän Karjala on kuulunut Venäjälle, jos historiassa katsoo aikajanaa, se ei kuulunut Suomeen kuin hyvin lyhyen ajan. Eli en vertaisi sisareeni.

Lainaus: kuopassa

Oikeusministeriön tarjoamaa tilastotietoa.


Oikeusministeriö tarjoaa ihan yhtälailla faktatietoa myös suomalaisten suorittamasta rikollisuudesta.

Lainaus: kuopassa

Tai koska ei ole rahaa pitää niitä kouluja avoinna.


Tuo ei pidä paikkaansa. Suomen valtiolla, ja jos ei sillä, niin ainakin EU:lla, on kyllä rahaa mitä sijoittaa. Kyse onkin juuri siitä että se sijoitetaan joihinkin täysin naurettaviin paikkoihin, ei kyläkoulujen tukemiseen. Hyvänä esimerkkinä se kun viime kesänä kotikaupunkiini tehtiin täysin hyödytön puisto johon sijoitettiin viisi miljoonaa euroa valtion rahaa. Se pikku puistoläntti tehtiin aivan järjettömälle paikalle, maantien ja teollisuuskylän väliin, paikkaan jossa kukaan ei varmasti halua huvikseen oleskella. Toisena esimerkkinä sitten näitä todella järkeviä tilataideteoksia, kuten se jäälohkare joka laitettiin silloin muutama vuosi takaperin eduskuntatalon viereen sulamaan. Fiksua.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 19.05.2007 17:06

Lainaus: BronzeRain

Alunperinhän Karjala on kuulunut Venäjälle, jos historiassa katsoo aikajanaa, se ei kuulunut Suomeen kuin hyvin lyhyen ajan.


Vaikka olisi kuulunut Suomeen vain viiden minuutin ajan, se on silti ollut osa tätä maata. Se on väkivalloin anastettu.

Lainaus: BronzeRain

Oikeusministeriö tarjoaa ihan yhtälailla faktatietoa myös suomalaisten suorittamasta rikollisuudesta.


Ihan totta. Totta kai. Oikeusministeriön vuodelta 2005 laatima raportti ulkomaalaisten rikollisuudesta Suomessa summaa mm. seuraavaa:

- Suhteellisesti useammin ulkomaalaiset [kuin suomalaiset] ovat olleet vuosittain epäiltyinä raiskauksista, muista seksuaalirikoksista ja ryöstöistä.
- Ulkomaalaisvankien määrä [Suomessa] on kaksi−kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lainaus: BronzeRain

Kyse onkin juuri siitä että se sijoitetaan joihinkin täysin naurettaviin paikkoihin [...]


Sanos muuta. Esimerkiksi yhden Suomeen hakeutuneen kansanmurhasta epäillyn maahanmuuttajan tekemisten tutkinnasta koituu miljoonaluokan lasku.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit