Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä teissä on kaunista?

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.01.2008 19:57
En nyt tiedä onko tämä nyt aiheista järkevin, mutta tuli tälläinen mieleen: mikä teissä itsessänne on, mitä pidätte kauniina? Onko se joku tietty kohta vartalosta, silmät, hiukset...?

Kertokaa, hankkikaa vähän hyvää fiilistä pienellä itsekehulla ^_______^

Ei sitten mitään "yhyy, ei mikään ku oon iha ruma"-vastauksia, koska jokaisesta löytyy se yksi piirre, josta pitää edes jotenkuten, tai josta on edes hitusen ylpeä!

Noh, aloitan tässä ihanan itserakkaasti vaikka itsestäni: pidän hirveästi omista silmistäni, sillä ne ovat erikoisen väriset. Pääväri on harmahtavan vihreä, pupillin ympärillä on kullankeltainen "auringonkukka" ja iiristä kehystää savunsininen rengas. Ihmiset usein huomaavatkin silmäni, mutta tarkoituksella korostankin niiden väliä punaisen, ruskean ja luumunsävyillä, jolloin vihreä syöksähtää esiin.

Kertokaa nyt, kehukaa itseänne!
Kirjoittanut: Devilkitty (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:04
Pidän silmieni väristä ja oikeastaan koko kropasta, paitsi jalat on liian lyhyet.

Lainaus: Iiriva

Ihmiset usein huomaavatkin silmäni

Sama juttu
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:11
Onpa kiva aihe! Ja vastaan. On vaikea valita vain yhtä, joten omakehu haisemaan niin että oksat pois, vaikka en minä nyt niin ihmeellinen ole.

Kuten valtaosa tulee vastaamaan; silmät. Ne ovat kohtuupitkillä ripsillä varustetut, hieman kissamaiset, ja sinivihreät. Pidän niistä erittäin paljon. Lisäksi ihoni on mukavan kalpea, nenäni viehättävän pieni, suukkohuulet ja korkea otsa. Ne tekevät yhdessä nassustani hauskan nukkemaiset. Hiukseni ovat nätin väriset, vaikka saisivatkin kasvaa hieman pidemmiksi vielä.

Kroppani onkin sitten ollut pitkään sellainen murheenkryyni, mutta alan viimein olla sujut sen kanssa. Ihan hiljattain olen alkanut arvostaa takamustani ja sääriäni, jotka ovat oikein mukavanmalliset kaikin puolin. Tiimalasin mallinen vartalo on aika mukava asia, samoin pienet kädet ja pienet jalat.

Näillä kehaisuilla pärjään taas pitkään, ahhahaha.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:13
Pidän kasvoistani. Ne on symmetriset. Jalat on myös vahvat ja kädet nykyään. Silmät ovat myös kivat. vihreät. Pidän siitä kun itse kehittäminen on tuottanut tosi hyviä tuloksia, sain sen penteleen levyn tehtyä ja lisää pukkaa kokoajan
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:14

Lainaus: Heetteri

Tiimalasin mallinen vartalo on aika mukava asia,


Yhdyn tähän mielipiteeseen katsojan näkökulömasta.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:19
Älyttömän vaikea kysymys, en osaa sanoa kun ei ole koskaan oikein kuullut sanottavan että jokin olisi jotenkin erityistä. En pysty vastaamaan. Ja ei se ole mitään valittamista jos näin sanoo. Ei vaan koskaan ole tottunut ajattelemaan niin.
Kirjoittanut: Rigis (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:54
Pidän erikoisen sinisenvärisistä silmistäni ja pitkistä ripsistäni. Lisäksi pidän huulistani, jotka eivät ole ohuet viirut vaan paksut ja täyteläiset. Omistan myös kauniit kädet. Ja olen tyytyväinen myös pitkiin ja hoikkiin sääriini
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:56

Lainaus: Rigis

Pidän erikoisen sinisenvärisistä silmistäni ja pitkistä ripsistäni. Lisäksi pidän huulistani, jotka eivät ole ohuet viirut vaan paksut ja täyteläiset.


Ah, minunkin kyllä pitää lisätä pitkät ja tuuheat ripseni ja huuleni, jotka ovat ehkä vähän liiankin paksun minun kasvoihini, mutta tuovat huomiota
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.01.2008 20:59
Pidän hiuksistani kun ne on vasta kuivuneet (kiharat)... seuraavana päivänä ei oo enää kivat (muistuttaa lähinnä afroa), pitää mennä taas suihkuun xD
(Yes I'm back... at least temporarily)
Kirjoittanut: Riddler (Aktiivi)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.01.2008 21:12
Pidän kovasti paljon toitottamistani pitkistä luonnonvaaleista hiuksistani (en ihmettele, jos joku on jo kypsynyt siihen ), sekä kasvoistani aina joskus, kun ne näyttävät mielestäni siroilta ^-^ On myös kiva kuulla kehuja hienostuneen pitkästä kaulasta sekä äitini suvusta periytyvistä huulista, jonka amorinkaaren toinen puoli on hieman korkeammalla kuin toinen ja jotka ovat sopivan keskipaksuiset.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit