Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

AD:keY: "Anthropozän"

  • Julkaistu maanantaina 15.06.2015
  • Avainsanat:

Saksalainen AD:keY tiedottaa saaneensa valmiiksi seuraavan albuminsa, seuraajan joulukuussa 2013 julkaistulle "Astrogator"-lätylle. Kaksihenkisen AD:keY-yhtyeen uutukainen tulee olemaan EBM-musiikkia. Tähän mennessä uudesta albumista ei ole kerrottu juuri muuta kuin sen nimi: "Anthropozän". Se on tarkoitus laittaa kauppoihin kesällä 2015. Yhtye latasi toukokuussa YouTubeen lyhyen klipin, jossa luomuksen musiikillista tyyliä esitellään vaatimattomat 30 sekuntia.

Bändi paljasti toukokuussa "Anthropozän"-albumin valmistuneen. Sillä kuullaan 13 uutta kappaletta ja kaksi remixiä. Kyseessä on yhtyeen neljäs pitkäsoitto. Kuten edellisenkin levyn, myös uuden albumin julkaisijana toimii levy-yhtiö Emmo.biz Records.

AD:keY on:

  • Andrea Nowotny
  • Rene Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä kesäkuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 41 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.