Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

AD:keY: "Astrogator"

 • Julkaistu sunnuntaina 11.11.2012
 • Avainsanat:

Ylivalottunut, mustavalkoinen valokuva naisesta, joka katselee ilmeettömästi eteensä. Vasemmassa laidassa on punaista taustaa vasten piirretty vasara.Julkaistaan 6.12.2012

Berliiniläinen kahden muusikon AD:keY tuo joulukuussa parin vuoden pituisen levytystauon päättävän "Astrogator"-albuminsa kuunneltavaksi. Bändin kolmannella kiekolla kuullaan 13 kappaletta electro–industrialia ja EBM-musiikkia. Ajoittain raakaa, brutaalia, ambienttia ja naisen sekä miehen laulamaa musiikkia sisältävä albumi varustetaan bonuslevyllä. Sillä kuullaan päivitettyjä versioita AD:keY-yhtyeen biiseistä Robotiko Rejekton, Digital Factorin, Plastic Noise Experiencen ja muiden tulkitsemina. Albumin digipak-versio on käsin numeroitu ja yhteensä 500 kappaleen erä.

"Astrogator"-CD:n kappaleet:

 1. Evolution
 2. Astrogator
 3. Tanz, Püppchen Tanz
 4. Tell Me Nothing
 5. Zeit Verrinnt
 6. Aufrecht
 7. Cor Serpentis
 8. So Fest So Rund So Schön
 9. Reset
 10. Alle Gegen Einen
 11. Schöpfungsmaschine
 12. Aufrecht (Erheb Dich!)
 13. Explorer

"Puppetdancer"-CD:n kappaleet:

 1. Tell Me Nothing (Remix by Restricted Area)
 2. Tanz, Püppchen Tanz (Remix by Orange Sector)
 3. Tanz, Püppchen Tanz (Remix by Schramm)
 4. Tanz, Püppchen Tanz (Remix by Leaether Strip)
 5. Tanz, Püppchen Tanz (Remix by Robotiko Rejekto)
 6. Tell Me Nothing (Remix by Dominatrix)
 7. Astrogator (Remix by Plastic Noise Experience)
 8. Reset (Remix by Angstfabrikk)
 9. Reset (Remix by Digital Factor)
 10. Zeit(los) (Remix by Armageddon Dildos)
 11. Tanz, Püppchen Tanz (Heckmeck Edit)
 12. Evolution (Remix by Torsten Cyrus)
 13. Reset (Remix by Bodystyler)

AD:keY on:

 • Andrea Nowotny
 • Rene Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä marraskuuta 2012 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 124 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.