Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

AD:keY: "Reanimator"

 • Julkaistu sunnuntaina 03.09.2017
 • Avainsanat:

Sarjakuvamainen maalaus tai piirros kahdesta ihmishahmosta pilvimassojen edessä. Vasemmalal mies, oikealal nainen. Yläosassa punaisen laatikon sisällä Ad:Key-logo.Julkaistaan 3.11.2017

Viides AD:keYn albumi julkaistaan Alfa Matrixin kautta marraskuussa 2017. Se on 13 biisiä EBM:ää sisältävä "Reanimator". Albumin biiseistä iso osa on saksaksi, muut englanniksi. Julkaisun tupla-CD-painokseen kuuluu 12 remixiä muilta yhtyeiltä, kuten Orange Sectorilta, Agrezziorilta, Decoded Feedbackilta ja Psychic Forcelta.

Berliiniläisten uudet biisit ovat klubisoittoon suunnattuja eikä liene epätodennäköistä kuulla tanssilattialla sellaisia raitoja kui n"Shameless" ja "Ich reanimiere dich", tai Armageddon Dildosin tyylin kaltainen "Never enough".

"Reanimator"-albumin kappaleet:

 1. Mein Weg
 2. Kurz und schmerzlos
 3. Ich reanimiere dich
 4. Shameless
 5. Hater
 6. Never enough
 7. Von Neumann-Maschine
 8. Du bewegst dicht nicht
 9. Lire entre les Lignes
 10. Wie du
 11. Eskalation
 12. Science Fiction-Welt (feat. Robert Meyer)
 13. Reanimator
 14. Never enough (remix by Stockholm Wrecking Crew)
 15. Ich reanimiere dich (AD:keY clubmix)
 16. Ich reanimiere dich (remix by Orange Sector)
 17. Du bewegst dich nicht (remix by Zweite Jugend)
 18. Eskalation (remix by Agrezzior)
 19. Science Fiction-Welt (AD:keY otherland-version)
 20. Du bewegst dich nicht (nosiemix by Pseudokrupp Project)
 21. Shamelss (Amnistia modification)
 22. Ich reanimiere dich (remix by The Psychic Force)
 23. Wie du (remix by Decoded Feedback)
 24. Lire entre les Lignes (remix by Trilogy)
 25. Mein Weg (remix by RaHen of Robotiko Rejekto)

AD:keY on:

 • Andrea Nowotny
 • Rene Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä syyskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 147 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.