Gootti.net

Alfa Matrix: "Endzeit Bunkertracks" -kokoelma

  • Julkaistu perjantaina 20.07.2007

Belgialainen levy-yhtiö Alfa Matrix (www.alfa-matrix.com) uutisoi valmistautuvansa luomaan järjestyksessä kolmannen "Endzeit Bukertracks" -kokoelmalevynsä. Musiikkilatauksen tämän vuoden versio tulee sisältämään yhteensä neljä CD-levyllistä dark electro -tyylistä messuamista. AM:n koostama kokoelmajulkaisu keskittyy sellaiseen musiikkimateriaaliin, jota ei ole aikaisemmin julkaistu.

"Endzeit Bunkertracks" -kokoelman, joka julkaistaan ylellisessä neljän CD:n kartonkilaatikossa, sisälmyksiä on äskettäin ryhdytty raapimaan kasaan. Kokoelmalevylle haluavat artistit voivat lähettää ehdotuksiaan 30. päivä syyskuuta asti — julkaisun soittolistalle mahtuu kuitenkin vain rajallinen määrä biisejä, jotka otetaan joukkoon saapumisjärjestyksessä.

Biisiehdotuksia voi lähettää Alfa Matrixille joko sen Belgiassa sijaitsevaan toimipisteeseen postin välityksellä, tai sitten lähettämällä sähköpostitse biisien latauslinkkejä (tilapäiset YouSenIt-linkit eivät kelpaa).

Tulossa on tämänkin vuoden versiossa tummaa elektronista musiikkia, joka vaihtelee aina power noisesta harsh elektroon ja EBM-musiikkiin.

Kokoelmalevyn kaksi aikaisempaa versio ovat osoittautuneet halutuiksi keräilijöiden kohteiksi. Niiden kautta useat kokoelmalevylle päässeet artistit ovat saaneet levytyssopimuksia.

Alfa Matrix on belgialainen levy-yhtiö, mikä on toiminut viimeisten 15 vuoden ajan. Sen henkilöstö on ollut aktiivisena osapuolena elektronisen musiikin suunnalla viime vuosikymmeneltä lähtien.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5607 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä heinäkuuta 2007 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.