Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Alfa Matrixilta musiikkilehti

Belgialainen elektronisen musiikin levymerkki Alfa Matrix perustettiin tasan vuosikymmen sitten. Sitä juhlistaakseen levy-yhtiön väki päätti aloittaa oman nettimusiikkilehden julkaisemisen. Siinä tullaan esittämään Alfa Matrixiin kiinnitettyjen yhtyeiden kanssa tehtyjä haastatteluita ja julkaisemaan fanien esittämiä kysymyksiä artisteille, joihin artistit puolestaan vastaavat. Näissä merkeissä Alfa Matrix toivookin mmusiikin kuuntelijoiden lähettävän heille kysymyksiään jos he haluavat saada niitä tähän nettilehteen. 22-sivuinen lehti on laitettu luettavaksi osoitteessa www.alfa-matrix.com sijaitseville nettisivuille. Digilehti on mahdollista tulostaa paperille. Läpyskän ensimmäisessä painoksessa puidaan Komor Kommandoa, Malakwaa, Siva Sixiä ja kerrotaan levymerkin historiasta.

Alfa Matrixin julkaisema nettilehti sai nimekseen Matrix Revelations. Matrix Revelationsin ensimmäinen painos julkaistiin 30.7. Siinä esitellään useiden yhtyeiden lisäksi levy-yhtiön itsensä asioita. Alfa Matrixin fanit saivat aikaisemmin Twitterin välityksellä esittää kysymyksiä sille. Nyt kysymyksistä kourallinen on saanut vastauksen. Englanninkielisessä nettilehdessä mainitaan muun muassa, ettei Leaether Stripin musiikkia vastaisuudessa julkaista Alfa Matrixin kautta, sillä bändin pääjehu Claus Larsen haluaa tuoda musiikkinsa esille omakustanteisesti.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä heinäkuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.