Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

AlterRed: "In the Land of the Blind..."

  • Julkaistu lauantaina 16.05.2015
  • Avainsanat:

Punamusta valokuva, jossa kahden ihmisen kasvot sumeita ja joiden silmät mustin rastein tuhratut.Julkaistaan 7.8.2015

Elektronista rokkia ja industrialiakin soittava AlterRed on kaksihenkinen yhtye Lontoosta. Kesäkuussa kotiseutujaan yhdessä Be My Enemyn kanssa kiertävä AlterRed tulee julkaisemaan elokuussa seuraavan studioalbuminsa. Sen kansitaide on jo paljastettu, ja se näkyy oikealla puolen, kuten myös sen nimi: "In the Land of the Blind…" Bändin neljännen albumin julkaisee WTII Records. Yhtye kertoo sen olevan askel syrjemmäs AlterRedille ominaisesta electro–cabaret-soundista.

AlterRedin uuden albumin kansitaiteen toteutti Jon Briggs. Kannen takaa löytyy bändin omien puheiden mukaan aikaisempaa suurempi, raskaampi, nopeampi ja synkempi kuuntelukokemus. Soittolistan yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Viimeisin AlterRed-albumi on kesäkuussa 2013 julkaistu " The Time It Takes To Smile".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä toukokuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 41 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.