Gootti.net

"Amphi Festival 2011" -kokoelma

Vaaleanharmaa pohjaväri, jonka keskellä lukee rönsyilevien koristekiehkuroiden seassa mustalla värillä Amphi Festival.Julkaistaan 15.7.2011

Tämä kokoelmalevy sai nimensä Saksan suurimpiin lukeutuvalta Amphi Festivalilta. Tämänvuotinen kokoelma on siis nimeltään "Amphi Festival 2011". Se sisältää tuotantoa elektronisen musiikin monilta kasvoilta, kuten Covenantilta, Clan Of Xymoxilta, Suicide Commandolta ja Die Kruppsilta. Hittibiisikimara ilmestyy heinäkuun puolen välin taitteessa vajaan kahdeksan euron hintaan. Levy laitetaan tilattavaksi aluksi ainakin levy-yhtiön nettikauppaan.

Amphi Festivalia vietetään vuosittain Kölnissä sijaitsevan Tanzbrunnen tiloissa. Festivaalille tavataan myydä pääsyliput loppuun jo viikkoja ennen varsinaista H-hetkeä. Tämänkin vuoden Amphi esittelee paikalle saapuvalle yleisölleen EBM:n, elektronisen ja goottimusiikin suurimpia nimiä. Festivaalia vietetään 16.–17. heinäkuuta.

Amphi Festivalin ennakkoon kaupatut pääsyliput myytiin loppuun viikkoja ennen tapahtuman alkamista. Tämä ilmiö on toistunut joka vuosi vuodesta 2008. Tapahtumaan on kiinnitetty yhteensä 37 bändiä.

"Amphi Festival 2011" -kokoelman kappaleet

 1. Kirlian Camera: "Nightglory"
 2. De/Vision: "Time To Be Alive" (Radio edit)
 3. Nitzer Ebb: "Kiss Kiss Bang Bang"
 4. Suicide Commando: "Death Cures All Pain" (Aesthetic Perfection Remix)
 5. Staubkind: "Halt Mich"
 6. Subway To Sally: "Falscher Heiland"
 7. Samsas Traum: "Durch die Wand der Träume"
 8. Tanzwut: "Meer"
 9. Hocico: "Tiempos De Furia"
 10. Leæther Strip: "Invade my body"
 11. Agonoize: "Vollrauschfetischist"
 12. Covenant: "Get On"
 13. Klangstabil: "Gridami"
 14. Die Funkhausgruppe: "Die Physiker"
 15. Rome: "Der Wolfsmantel"
 16. Ordo Rosarius Equilibrio: "Do Angels Never Cry And Heaven Never Fall?"
 17. Clan of Xymox: "Tears Ago"
 18. Die Krupps: "Als wären wir für immer"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä kesäkuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.