Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

"Amphi Festival 2014" -kokoelma

Tummanruskea tausta, jossa erilaisia muotoja ja hahmoja. Kuvan keskellä lukee kohokirjaimin "Amphi Festival 2014" -kokoelman nimi.Julkaistaan 25.7.2014

Vuodesta 1995 asti toiminut levy-yhtiö Out of Line Music julkaisee electroa, syntikkapoppia, industrialia, EBM:ää ja muita sellaisia musiikkityylejä. Tätä kaikkea kuullaan 25. heinäkuuta ilmestyvän "Amphi Festival 2014" -kokoelman soittolistalla. Sen 19 kappaleen luettelossa kuullaan eri esittäjiä, kuten Blutengeliä, Eisbrecheriä, Lord of the Lostia ja Clan of Xymoxia.

Festivaalin 10-vuotisjuhlan kunniaksi tämän kokoelman soittolista sisältää erityisen paljon tunnetuimpia nimiä gootti- ja electro-musiikin rintamalta. Mukana on nousevia tähtiä yötaivaalla jo asemansa vakiinnuttaneiden nimien, kuten Die Kruppsin, The Neon Judgementin ja Front 242:n, lomassa.

"Amphi Festival 2014" -kokoelma on saatavilla esimerkiksi POPoNAUTin nettikaupasta normaalin EP:n hintaan.

"Amphi Festival 2014" -kokoelman kappaleet:

 1. Blutengel: Krieger (Symphonic Version)
 2. Eisbrecher: Die Engel
 3. Lord of the Lost: Six Feet Underground
 4. Front 242: U-Men (live)
 5. The Klinik: Go Back
 6. Die Krupps: Nocebo
 7. Mono Inc.: Seligkeit
 8. Zeromancer: Doppelgänger I Love You
 9. Camouflage: Confusion
 10. Torul: All In
 11. Rotersand: Beneath the Stars
 12. Project Pitchfork: Storm Flower
 13. Hocico: Come and Eat It
 14. Solar Fake: Face Me
 15. The Juggernauts: Phoenix
 16. The Neon Judgement: Leash
 17. Clan of Xymox: Love’s on Diet
 18. Nachtmahr: Feindbild
 19. Aesthetic Perfection: Motherfucker

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä heinäkuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.