Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

"Amphi Festival 2017" -kokoelma heinäkuussa

Koristeellista sinisävyistä taustaa vasten Amphi Festival 2017 -logo kuvan keskellä.Julkaistaan 21.7.2017

Seuraavan kerran jokavuotinen Amphi Festival järjestetään Saksan Kölnissä 22.–23. heinäkuuta. Päivää ennen festivaalia ilmestyy kuvassa näkyvä kokoelma-albumi. Se sisältää tänä vuonna 19 biisiä. Mukana on laaja valikoima gootti- ja electro-musiikin tekijöiden tunnettuja biisejä. Levyn aloittaa Eisbrecher kappaleella "Böse Mädchen" ja päättää Letzte Instanz biisillä "Wir Sind Eins". Niiden välillä on muitakin hyvin tunnettuja yhtyeitä, kuten meksikolainen Hocico, dark rockia tekevä Chris Harmsin yhtye Lord of the Lost ja Kirlian Camera Italiasta.

Vuodesta 2005 asti järjestetty Amphi Festival ajoittuu tänä vuonna lauantaille 22. heinäkuuta ja sitä seuraavalle sunnuntaille. Molempina päivinä festivaalissa on tarjolla elävää musiikkia kello 11 alkaen iltakymmeneen saakka.

"Amphi Festival 2017" -kokoelman kappaleet:

 1. Eisbrecher: Böse Mädchen
 2. Combichrist: Skullcrusher
 3. Die Krupps: Kaltes Herz
 4. Hocico: Bienvenido A La Maldad
 5. Massive Ego: Kate’s In A State
 6. Apoptygma Berzerk: The Genesis 6 Experiment (Radio Edit)
 7. Legend: Sister
 8. Kite: Jonny Boy
 9. Ordo Rosarius Equilibrio: Vision Libertine (The Magnificence Of Nihilism)
 10. Kirlian Camera: Words
 11. Rummelsnuff: Helmut
 12. Orange Sector: Mein Kreuz
 13. Henric de la Cour: Chasing Dark
 14. Chrom: Down Below
 15. Frozen Plasma: Crash
 16. Stahlmann: Nichts Spricht Wahre Liebe Frei
 17. Lord Of The Lost: Drag Me To Hell
 18. The Other: Dreaming Of The Devil
 19. Letzte Instanz: Wir Sind Eins

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.