Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Android Lust: "Berlin [Crater Vol.2]"

Android Lust haki "Berlin [Crater Vol.2]" -äänitteen tekemiseen rahoitusta Kickstarterin kautta. Joukkorahoituspalvelun avulla yhtye sai aluksi tavoitteekseen asettamansa rahasumman kasaan. Keräämillään varoilla Android Lust tekee sekä uuden studioalbumin, joka tulee olemaan yhtyeen järjestyksessä 11. julkaisu — kolmas Kickstarterin avulla toteutettu. CD:n mukana tulee kansilehtinen. Mikäli yhtye saa viikon sisällä lisää varoja, siltä valmistuu ainakin yksi musiikkivideo.

"Berlin [Crater Vol.2]" tulee sisältämään Berliinissä livenä nauhoitettuja ääniä. Android Lustin taustavoima Shikhee D’iordna haluaa poimia suurkaupungin kadulta mobiilitallentimellaan ääniä, asettaa mikrofonin historiallisten rakennusten pintaan ja nauhoittaa niiden värähtelyä. Tähän mennessä 272 fania on lahjoittanut levyprojektin käyttöön Kickstarterissa noin 15 500 Yhdysvaltain dollaria, siis hieman yli 14 000 euroa vastaavan summan.

Yhdysvalloista käsin toimiva Android Lust julkaisi vuonna 2013 edellisen albuminsa, levyn "Crater Vol. 1". Se on yhtyeen viides pitkäsoitto.

Android Lust on:

  • Shikhee D’iordna

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä heinäkuuta 2015 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.