Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Android Lust: "The Human Animal"

"The Human Animal" -albumin etukannessa kuva hoikasta naisesta, joka seisoo ruohoa kasvavalla aavalla niityllä pilvisen taivaan alla. Taivaalle kirjoitettu valkoisella värillä Android Lustin nimi.Julkaistaan 27.7.2010

Industrial rockia jyskyttävä Android Lust (www.androidlust.com) tiedottaa uuden studioalbumin ilmestyvän heinäkuun loppuvaiheilla. Levy on nimeltään "The Human Animal" ja seuraaja Android Lustin vuosia sitten esiin kiikuttamalle neljännelle pitkäsoitolle, levylle "Devour, Rise, and Take Flight". Amerikkalaisyhtyeen uudelle englanniksi lauletulle levylle sisältyy 11 biisiä, joista viimeisin on remix-versio Jerome Dillonilta ja Anthony Baldinolta. Yhden naisen Android Lust hakee musiikkiinsa vaikutteita vanhasta Skinny Puppyn, Bauhausin, Björkin, Eurythmicsin ja David Bowien, Kate Bushin sekä Nine Inch Nailsin tuotannosta. Yhtyeen aikaisempiin levytyksiin voi tutustua valittujen palojen muodossa Android Lustin omilla MySpace-sivuilla.

Android Lustin uusimman studiolevyn äänitystyöt päättyivät maaliskuun jälkimmäisellä puoliskolla. Android Lustin Shikhee yhdessä keikkabändinsä kanssa on soittanut äänitysvaiheen päätyttyä keikkoja ja toukokuussa minikiertueen kotiseudullaan Yhdysvalloissa. Kiertue jatkuu nyt kesäkuun ensimmäisten päivien ajan. Keskiviikkoinen keikka New Orleansissa toimii samalla julkaisujuhlana graafiselle Dead Souls -novellille. Novelli ilmestyy Seraphemera Booksin julkaisemana. Sen on kirjoittanut New Orleansissa asuva Kurt Amacker ja kuvituksen toteutti Louis Manna. Novellissa kerrotaan Draculan ja Bathoryn seikkailuista New Orleansissa.

"The Human Animal" -albumin kappaleet:

 1. Intimate Stranger
 2. Rub Me Raw
 3. Saint Over
 4. God in the Hole
 5. It’s on You
 6. The Return
 7. A New Heaven
 8. Into the Sun
 9. One World
 10. Flow (of impermanence)
 11. God in the Hole (version)

Android Lust on:

 • Shikhee (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä toukokuuta 2010 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.