Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Android Lustilta uusintapainoksia

Yhdysvaltalainen yhden naisen darkwave-bändi Android Lust (www.androidlust.com) aikoo juhlistaa vuosikymmenen ajan jatkunutta toimintaansa julkaisemalla loppuunmyydyistä albumeistaan "Resolution" ja "Evolution" uusintapainokset. Juhlavuoden kunniaksi julkaistavien albumien kohdalla ei ole vielä päätetty sitä, tullaanko ne julkaisemaan CD-levyinä vai digitaalisessa muodossa. Android Lust odottaa saavansa faneiltaan palautetta levyjen julkaisutavasta. Mikäli kiekot päädytään julkaisemaan fyysisessä muodossa, niiden mukana tulee yhtyeen taustavoima Shikheen mukaan kylkiäisinä jotakin erikoista bonusmateriaalia.

Android Lustin "Evolution" on remix-kappaleita sisältävä levy ja se julkaistiin alunperin vuonna 1999. Sitä seurannut "Resolution" on yhtyeen debyyttialbumi, joka ilmestyi vuoden 1998 maaliskuussa. Bändin tähän mennessä uusin albumi on helmikuussa 2006 esiin tuotu "Devour, Rise, and Take Flight".

Newyorkilainen Android Lust ilmoitti tammikuun alussa saavansa musiikkiaan kuultavaksi televisiosarja NCIS:n merkeissä julkaistavan soundtrackin biisilistalle. Yhtyeen tuotannosta levylle päätyi kappale "Hole Solution". Soundtrack-CD julkaistiin helmikuussa kuluvana vuonna. Yhdysvalloissa rikossarjan katsojamäärät huipentelevat viikoittain noin 20 miljoonaa silmäparia. Android Lustin musiikkia televisiosarjassa on soitettu ensimmäistä kertaa vuonna 2003, jolloin goottihenkisen Abby-tutkijan tutkimushuoneessa soitettiin taustalla jenkkibändin biisiä.

Android Lust on:

  • Shikhee (laulu ja musiikki)

Android Lustin taustavoimana toimiva Shkikhee on syntyjään Bangladeshista. Nainen kertoo yhtyeensä soittavan sellaista monipuolista musiikkia, johon on lainattu vaikutteita lukuisista eri musiikkityyleistä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä maaliskuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 130 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.