Gootti.net

Angst: "Tar Ner Skylten"

 • Julkaistu perjantaina 04.07.2014
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva naisen kasvoista, jotka katselevat silmät suurina sivulleen. Vasemmassa alakulmassa Angst-logo.Julkaistaan 30.7.2014

Progress Productions tuo 12 biisiä sisältävän Angst-albumin "Tar Ner Skylten" esiin kuluvan kuukauden lopussa. Vanhan tyylin EBM:ää sisältä kiekko on Henrik Björkkin toteuttama. Björkk tunnetaan ruotsalaisen EBM-yhtye Pouppée Fabrikkin keulahahmona, ja Angst on miehen viimeisin bändiprojekti. Se jatkaa musiikillisesti Electronic Body Musicin rintamalla. Tämä pitkäsoitto julkaistaan kappalemäärältään 500 kopioon rajoitettuna CD-painoksena. Levy on tilattavissa ennakkoon 16 euron hintaan Progress Productionsin nettikaupasta.

Pouppée Fabrikkin parissa Henrik Nordvargr Björkk on tehnyt musiikkia vuosien ajan. Hän on erikoistunut industrialin, dark ambientin ja black metallinkin tekemiseen.

"Tar Ner Skylten" -albumin kappaleet:

 1. Välj
 2. Klasskamp
 3. Konstant
 4. Samma saker
 5. DDR
 6. Underbar
 7. Vin Blod Sex Mod
 8. Krav
 9. Sanning
 10. Rädda barn
 11. Står still
 12. Utfärd

Angst on:

 • Henrik Björkk

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.