Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Anni Hoganin "Kickabye"-EP:stä uusintapainos

 • Julkaistu lauantaina 21.03.2009
 • Avainsanat:

Anni Hoganin albumin "Kickabye" etukannessa valokuva naisesta, joka on hämärässä lähes täydellisen pimeyden ympäröimä. Kuvan yläosassa valkoista repalaista valoa ja kuvan oikeassa yläkulmassa valkoisella värillä sekä artistin että albumin nJulkaistaan 30.3.2009

Englantilainen Cold Spring Records tulee julkaisemaan kuluvan kuukauden lopussa, maanantaina 30. päivä, Anni Hoganin debyyttialbumista "Kickabye" uusintapainoksen. Levy julkaistiin alunperin vinyylinä ja nyt ensimmäistä kertaa CD:llä. Tuplalevynä julkaistava paketti sisältää alkuperäisen "Kickabye"-EP:n, jonka tuottajana toimi _Jim "Foetus Thirwell", sekä bonuslevyn varustettuna kymmenellä kappaleella samalta aikakaudelta. Uusintapainos on masteroitu digitaalisesti. "Kickabye"-EP on tilattavissa ennakkoon levy-yhtiö Cold Spring Recordsin nettikaupasta noin 13 euron hintaan. Ennakkoon tilattujen levyjen toimittaminen niiden vastaanottajille alkaa 30.3.2009.

"Kickabye"-EP:n kappaleet:

 1. Vixo
 2. Burning Boats
 3. Just Like Drowning Kittens
 4. Marat
 5. Kickabye
 6. Delirious Eyes
 7. Hope And Fears
 8. Wasting Time
 9. Senseless
 10. Fleurs Dolls
 11. The Frost Comes Tomorrow
 12. The Hustler
 13. Blood Tide
 14. Margaret
 15. Burning Boats (Foetus Drum Version)

"Kickabye"-EP:n bonus-CD:n kappaleet:

 1. A Place To Belong
 2. Everything We Do
 3. Self
 4. Story So Far
 5. Each Day
 6. Blue Nabou

Anni Hogan on vuonna 1960 syntynyt brittiläinen tuottaja, promoottori ja muusikko. Hän on myös pitkäaikainen batcave-DJ, joka on tehnyt runsaasti yhteistyötä Marc Almondin musiikillisten projektien kanssa. Nainen on tehnyt töitä DJ:nä yhdessä Soft Cellin, The Then, Einstürzende Neubautenin, Nick Cave and the Bad Seedsin ja Adrian Sherwoodin kanssa. Nainen on soittanut pianoa ja kosketinsoittimia keikoilla ja studiossa Marc Almondin seurana, sekä Sex Gang Childrenin, Caged Babyn, Lydia Lunchin, Zeke Manyikan, Barry Adamsonin, Paul Wellerin, Simon Fisher Turnerin ja Nick Caven sekä Soft Cellin äänitteillä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä maaliskuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 147 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.