Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Apoptygma Berzerk: "Major Tom"

Apoptygma Berzerkin logo muotoillusti valkoista taustaa vasten vasemmassa yläkulmassa. Oikealla puolen näkyy maastotakkiin pukeutuneen miehen puolikas.Julkaistaan 9.8.2013

Norjalainen Apoptygma Berzerk (www.theapboffice.com) tuo elokuussa esiin tämän kourallisen biisejä sisältävän singlelohkaisun, neljä eri tulkintaa itse singleviisusta "Major Tom" ja plussana B-puolen kappaleen "Dead Air Einz" sisältävän levyn. Se ilmestyy Emmo.biz Recordsin kautta. Tämän kiekon nimeämisen lisäksi Apoptygma Berzerk toivottaa tervetulleeksi entisen kitaristinsa Audun "Angel" Stengelin, joskaan ei vakituiseksi jäseneksi. Hän on bändin jäsen ainakin kesän 2013 live-esiintymisten aikana.

Angel soitti Apoptygma Berzerkin kanssa vuosien 2002–2009 välillä. Hän soittaa heinä- ja elokuussa yhtyeen kanssa keikkoja yhdessä muiden jäsenten — Stephan ja Jonas Grothin sekä Ted Skogmannin — kanssa Euroopan alueella. Keikkakalenteriin kuuluu konsertoiminen M’Era Luna -festivaalissa Saksassa elokuun 11. päivä. Angel toimii tilapäisenä jäsenenä siihen asti kunnes Brandon Smith palaa muista kiireistään. Smith on kiireinen The Anix -bändissä, jonka keulahahmo hän on. The Anix kiertää Yhdysvaltoja ja valmistelee seuraavaa albumiaan.

"Major Tom" -singlen kappaleet:

  1. Major Tom
  2. Major Tom (People Theatre Remix)
  3. Major Tom (Alon Cohen Remix)
  4. Major Tom (Apollo 14 Remix by Technomancer feat. Angst Pop)
  5. Dead Air Einz

Apoptygma Berzerk on:

  • Stephan Groth (laulu ja kitara)
  • Brandon Smith (kitara)
  • Jonas Groth (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)
  • Thomas Jakobsen (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä heinäkuuta 2013 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 124 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.