Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Arachillalla tarjouksia viikonloppuna

  • Julkaistu perjantaina 23.11.2007
  • Avainsanat:

Kotimainen goottikauppa Arachilla (www.arachilla.com) uutisoi Gootti.net:in kautta, että alkavan viikonlopun (23.–25.11.) aikana tehdyt tilaukset verkkokaupasta toimitetaan ilman postikuluja. Lisäksi verkkokaupan katalogista löytyvät lompakot ja kukkarot myydään alennetuin hinnoin. Lompakoista ja kukkaroista löytyy koristeellisia kalloja, kirsikoita ja raitaa — nopeat syövät hitaat!

Arachilla kertoi lokakuun lopussa avanneensa nettikauppansa. Tuohon aikaan avajaisviikon aikana tehdyt tilaukset lähetettiin ilman toimituskuluja. Normaalisti verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa on 3 euron kiinteä kulu, oli lähettävä paketti miten suuri tahansa. Arachillan tavoitteena on nopeat toimituskulut. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan 3–5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta.

Verkkokaupasta löytyy mm. Pamela Mannin sukkahousuja, hopeakoruja (mm. pentagram/ankh/lepakko-aiheilla), laukkuja ja kynsikkäitä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 83 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.