Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Arian 1: "Immersion"

 • Julkaistu perjantaina 19.03.2010
 • Avainsanat:

Arian 1:n albumin "Immersion" kansikuvassa näkyy maalaus tai piirros suuresta sukellusveneestä telakalla. Sukellusveneen ympärillä on kalustoa ja telineitä. Laitteen ympärillä kylmänoloinen yötaivas ja yhtyeen logo kuvan yläosassa keskitettynä Julkaistaan 26.3.2010

Perun Limasta kotoisin oleva Arian 1 tulee julkaisemaan uuden EBM–genreen kuuluvan studioalbumin Euroopassakin maaliskuun 26. päivä Orion Recordsin avustamana. Yhtyeen uutukaiskiekko on nimeltään "Immersion". Sitä on jo tammi- sekä helmikuun aikana levitetty eri puolille Etelä-Amerikkaa ja Meksikoa. Uutukaiskiekko on Arian 1:n mukaan viime vuoden kesäkuusta asti työstetty teos, mutta jossa kiteytyy bändin vuodesta 1992 asti hankkima tietämys ja kokemukset elektronisesta musiikista. Tuleva pitkäsoitto on seuraaja yhtyeen viime vuonna julkaisemalle "Evolution"-levylle. Kyseisen kiekon bändi halusi julkaista alunperin jo vuosia aikaisemmin. Näytekappaleita voi kuunnella yhtyeen MySpace-sivuilla, jonka ulkoasun oikeasta yläkulmasta löytyvään jukeboksiin on ladattu useita biisejä tulevaltakin albumilta.

"Immersion"-albumin kappaleet:

 1. Immersion
 2. Sigma
 3. Wake Up
 4. No Time
 5. Change
 6. Stompers
 7. Ionic Body
 8. U209
 9. The End
 10. 2012

Yhtye paljasti aikaisemmin taustatietoja useista tulevan studiorykäisyn biiseistä. Kiekon avausraita "Immersion" on Arian 1:n mukaan varustettu sellaisella sanomalla, etteivät ihmiset pysty tätä rataa elämään pian planeettamme pinnalla, vaan joutuvat muuttamaan maan alle. Kappale "Stompers" tarjoaa vanhanaikaisen EBM:n sanomaa. "Stigma" on futuristinen ja trendikäs, mutta varustettu industrial-henkisillä rytmeillä. Kappale kertoo tarinaa salaperäisestä Illuminati-organisaatiosta. Samaan kappaleeseen kuvattiin edellisen vuoden syyskuussa musiikkivideo. Arian 1 kertoo lisäksi, että "Change"-biisin äänimaailma on industrialia ja tanssittavaa future pop -musiikkia. "Wake up" on samankaltainen biis, mutta toisenlaisella sanomalla saatettu. Kappale "2012" kertoo parin vuoden takana odottavasta tulevaisuudesta.

Arian 1 on:

 • Eduardo Leiva (musiikki, laulu ja sanoitukset)
 • Mariano López (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)
 • Cesar Leiva (musiikki ja miksaus)

Yhtyeen nimi on otettu ranskalaisten suunnittelemasta avaruusohjelmasta ja -raketista. Bändiläiset kertovat historiikissaan kokeilleensa uransa alkuvaiheessa runsaasti erilaisia elektronisen musiikin tyylejä. Bändi vietti hiljaiseloa vuosivälillä 2000–2006. Arian 1:n toiminta starttasi jälleen vuonna 2007, kun bändi koosti CD:n ja DVD:n "Machine Gun" yhdessä uusien jäsenten kanssa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä maaliskuuta 2010 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 182 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.