Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Armageddon Dildos: "Untergrund"

Lähikuva alastomasta miehen ylävartalosta. Mies näyttää nyrkkeilevän. Hänellä toisessa kädessä nahkaranneke. Kuvan vasemmassa yläosassa lukee vaalealla värillä Armageddon Dildos.Julkaistaan 18.2.2011

Saksan Front 242 -yhtyeen vastineeksi kutsuttu Armageddon Dildos (www.armageddondildos.de) tuo ensi vuoden helmikuussa esiin uuden albumin. Se on ensimmäinen uusi albumikiekko tältä bändiltä yli viiteen vuoteen. Yhtye solmi edellisen vuoden puolella levytyssopimuksen Alfa Matrixin kanssa. Sopimus turvaa "Unterdrund"-nimisen opuksen esille tuomisen 18. helmikuuta. Teoksen nimi tarkoittaa suomeksi alamaailmaa. EBM-piirissä jo parinkymmenen vuoden ajan toiminut Armageddon Dildos tarjoaa uutukaisellaan sekä englanniksi että saksaksi laulettua musiikkia, joka on oraalityöskentelyn osalta samansuuntaista kuin Rammstein ja muilta osilta Front 242 -faneja miellyttävää kuunneltavaa. Armageddon Dildos on uransa varrella luonut sellaisia klubihittejä kuin "East West" ja "Never Mind". Uransa ensimmäiset teokset bändi julkaisi Zoth Ommog -levymerkin kautta.

Düsseldorfista käsin toimiva Armageddon Dildos käänsi musiikillista kokkaansa aikaisempaa elektronisempaan tyyliin vuoden 2005 "Sangreal"-albumillaan ja sitä vuonna 2003 edeltäneellä "Morgengrauen"-kiekollaan. Bändin tuotantoa voi kuunnella sen MySpace-sivuilla.

"Untergrund"-albumin kappaleet:

 1. Furios
 2. Untergrund
 3. Blut
 4. Bodyworker
 5. Gottland
 6. La Passionate
 7. The Innocence
 8. Hedonic
 9. Baby Snake
 10. House of Pain
 11. Der Schrei
 12. Meer der Tränen (Crossed the Line)

Armageddon Dildos on:

 • Uwe Kanka (laulu)
 • Ulf Häusgen (syntetisaattorit)
 • Rene Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä joulukuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.