Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Ashbury Heights: "The Looking Glass Society"

Kuvassa parrakas mies, joka pitää käsissään suurta soikeaa peiliä. Siitä heijastuu naisihmisen kuvajainen.Julkaistaan 24.7.2015

Ruotsalainen electropop-bändi Ashbury Heights julkaisee 12 kappaletta sisältävän "The Looking Glass Society" -albumin kuukauden päästä. Yhtyeen laulaja ja perustaja Anders Hagström kertoo musiikillisesti soundin siirtyneen piirun verran raskaampaan ja synkempään suuntaan. Hagström katsoo omassa elämässään tapahtuneiden kauhistuttavien asioiden heijastuvan Ashbury Heightsin uusimpiin biiseihin.

Levyllä kuullaan uutena vokalistina Tea F. Thiméä. Uudelta albumilta poimittiin "Electrostorm Vol. 6" -kokoelmalle kappale "Phantasmagoria".

"The Looking Glass Society" -albumin kappaleet:

 1. Masque
 2. Heart Of Darkness
 3. Glow
 4. Hollow
 5. Phantasmagoria
 6. Piano
 7. Leave Off At Seven
 8. The Number 22
 9. Gravitational Man
 10. Ghost Spirit Mother
 11. Starlight
 12. November Corrosion

Ashbury Heights on:

 • Anders (laulu, musiikki ja sanoitukset)
 • Tea (laulu ja sanoitukset)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä kesäkuuta 2015 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.