Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Ashbury Heights: "Three Cheers For The Newlydeads"

Ashbury Heights -bändin promokuva, jossa mies ja nainen seisoo ulkoilmassa spreijattua seinää vasten. Nainen vasemmalla mustahiuksinen, kalpeat kasvot ja tummanpunaiset huulet, mustat vaatteet. Miehellä punertavat hiukset ja yllään musta puku jossaKuva: Petra Salmi

Ruotsalainen Ashbury Heights (www.ashburyheights.se) -bändi tarjoaa kauan odotetulla debyyttialbumillaan, jonka nimeksi annettiin "Three Cheers For The Newlydeads", tuoreen ja voimakkaan näkökannan siihen miten tarttuvia melodioita ja vastustamatonta energiaa tulee kuuntelijakunnalle mättää. Kyseessä on saksalaisen elektroniseen musiikkiin erikoistuneen Out Of Linen kautta 5. lokakuuta julkaistava opus, jonka biisit tuovat ajoittain mieleen The Human Leaguen luoman musiikin. Esikoisalbumin miksaajana ja tuotantohommien valvojana toimi John Fryer. Hän on aikaisemmin tehnyt samansuuntaisia keikkoja mm. sellaisille bändeille kuin Depeche Mode, HIM ja Nine Inch Nails.

"Three Cheers For The Newlydeads" -albumi sisältää bändin viime vuoden toukokuussa julkaisemalla promo-CD:llä kuullun "Cry Havoc" -biisin, joka on klubisoittoon passelisti sopiva rykäys. Levyllä kuullaan lisäksi "Penance", joka on em. kappaleen lisäksi saanut osakseen runsaasti huomiota jo ennen tämän levyn ilmestymistä.

"Three Cheers For The Newlydeads" -albumin kappaleet:

 1. Bare Your Teeth
 2. Stormbringer
 3. Waste Of Love
 4. Smaller
 5. Derrick Is A Strange Machine
 6. Cry Havoc
 7. Swansong
 8. Illusion
 9. Angora Overdrive
 10. Corsair
 11. Christ
 12. Suicide Anthem
 13. Penance
 14. I Paint Nightscapes
 15. Eternity At An End

Ashbury Heights on:

 • Anders Hagström
 • Yasmine Uhlin

Bändin kokoonpanoon kuuluu laulaja-tuottaja-biisintekijä -yhdistelmällä toimiva voimakaksikko; Anders Hagström sekä Yasmine Uhlin. He tapasivat toisnsa vuoden 2005 marraskuussa, jonka jälkeen idea yhteisestä musiikkiprojektista sikisi… Bändi perustettiin ja yhdeksän biisiä sisältävä ensimmäinen demo, nimeltään "Angora Overdrive", julkaistiin kuukauden studiotyöskentelyn jälkeen marraskuussa 2005.

Demon jälkeen he työstivät vielä neljä kappaletta "Parliament of Rooks" -demojulkaisua varten. Se saatiin valmiiksi viime vuoden helmikuussa. Hagström ja Uhlin pitävät tämän luomuksen äänimaailmaa huomattavasti viimeistellympänä kuin esikoisensa. Levyä päätettiin lähettää kuunneltavaksi parille levy-yhtiölle, sillä ensimmäisen demon saama vastaanotto antoi syytä uskoa uudenkin menestyvän. Demoa jaettiin maanantaina, jonka jälkeen saksalainen Out of Line otti yhteyttä kaksikkoon saman viikon keskiviikkona — bändin mukaan vain tunti sen jälkeen kun levy-yhtiö oli vastaanottanut CD:n. Myös muut levyttämöt osoittivat kiinnostuksensa yhtyettä kohtaan.

Levy-yhtiö värväsi Ashbury Heightsin käyttöön legendaarisen tuottaja John Fryerin, joka tuotti promootio-CD:n "Cry Havoc" huhtikuussa 2006.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 265 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.