Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: Yleensä niin älyttömän varovaiset linnut hukkaavat näköjään kaiken itsesuojeluvaistonsa... kiusatakseen vaaleaa koiraa joka on vaan makoilemassa ihan rauhassa laiturilla. Koiralla olikin täl kertaa k...

Autodafeh: "Digital Citizens"

  • Julkaistu keskiviikkona 11.02.2015
  • Avainsanat:

Tummanharmaata taustaa vasten Autodafeh-logo keltaisella värillä ja logon ympärillä sirpalemaisia kuvia.Julkaistaan 27.2.2015

Ruotsalainen EBM-yhtye Autodafeh julkaisee seuraavan digitaalisen kiekkonsa, singlen, helmikuun päätteeksi. Se ilmestyy Scanner Recordsin kautta nimellä "Digital Citizens". Sinkku on lohkaisu samannimiseltä studioalbumilta. Esittelykappaleen lisäksi levyllä kuullaan uusi kappale "High On Pain" ja kaksi vain ja ainoastaan tällä singlellä kuultavaa remixiä.

Vuoden 2007 lopussa perustettu Autodafeh tekee tanssittavaa EBM:ää ja syntikkapoppia. Ryhmän toistaiseksi viimeisin albumi on vuoden 2013 "Blackout Scenario". Senkin julkaisi saksalainen Scanner Records.

"Digital Citizens" -singlen kappaleet:

  1. Digital Citizens (Original Version)
  2. Digital Citizens (Remixed by Guilt Trip)
  3. Digital Citizens (Remixed by Novo Progresso)
  4. High on Pain

Autodafeh on:

  • Mika (laulu ja soittimet)
  • Anders (laulu ja soittimet)
  • Jesper (laulu ja soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5518 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä helmikuuta 2015 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.