Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Avarice In Audio: "Bleed As One"

Valokuva tai maalaus naisesta, jonka punainen hame haihtuu ilmaan. Kuvan yläosassa Avarice in Audion logo.Julkaistaan 6.6.2015

Dark electroa ja syntikkapoppia soittava Avarice In Audio tuo pian kuunneltavaksi remix-kokoelman "Bleed As One". EP-kiekko on tilattavissa ennakkoon esimerkiksi levy-yhtiö Alfa Matrixin kautta. Koukuttavien ja melodisten "Shine & Burn" -albumin kappaleisiin tehdyt remixit on jaettavissa kahteen tyyliin. Ensimmäisellä puoliskolla kuullaan hyvin monipuolisia kokeiluja, kuten italowestern-henkisen remixin Dharmata 101:ltä ja futurepopin suuntaan nojaavan tulkinnan Restriction 9:ltä. Julkaisun jälkipuoliskolle on mahdutettu aikaisemmin julkaisematonta tuotantoa esimerkiksi Seraphim Systemiltä, FragileChildilta ja Euphorianilta.

Levyn päättävä kappale "Beyond My Control" esittelee Avarice In Audion uutta soundia. Äänitteen kansitaiteen toteutti Sheerheart ja biisit masteroitiin Studio-X:n toimesta.

"Bleed As One" -albumin kappaleet:

 1. Bleed As One
 2. Bleed As One (Tortellini Mix by Dharmata 101)
 3. Bleed As One (Ruined by Ruinizer)
 4. Bleed As One (Restriction 9 Remix)
 5. Crawling in Space (feat. IIOIOIOII)
 6. The Cassandra Complex (Fragilechild Remix)
 7. Sleepwalking Societies (Euphorian Remix)
 8. Frostbite (Revenant Cult Remix)
 9. Heartless Disaster (Seraphim System Remix)
 10. Beyond My Control (Stripped Version)

Avarice In Audio on:

 • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset ja samplet)
 • Jade Pegg (laulu, sanoitukset, musiikki ja tuottaminen)
 • Lawrie Bayldon (musiikki, tuottaminen ja masterointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä kesäkuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.