Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Avarice In Audio: "Crystal Tears"

Piirros tai maalaus kalpeasta nuoresta naisesta, joka seisoo puuta vasten. Kuvan yläosassa Avarice In Audio -logo.Julkaistiin 9.5.2016

Australialainen Avarice In Audio teki yhteistyötä synkkää syntikkapoppia tekevän Mondträumen kanssa tällä EP-julkaisulla. Molemmat yhtyeet esittävät saumattoman seitsemän biisin kokonaisuuden "Crystal Tears" -levyllä siten, että Mondträume vierailee soittolistan kahdessa ensimmäisessä biisisssä. Mukana on lisäksi remixit Monomortelta, Apollyon’s Visagelta sekä Aarcilta. Levyn päättää kokeellinen triphop-raita "Adam & Eve". Sen esittää Avarice In Audio.

Aarc tunnetaan DYM-yhtyeestä. Apollyon’s Visagen nimi voidaan kirjoittaa tyylitellysti ѦPѺLLYѺN’S ▼ISѦGE. Aikaisemmin toukokuussa Avarice In Audio kertoi saaneensa päätökseen remixien tekemisen joihonkin Iioioioiin ja Psy’Aviahin biiseihin.

"Crystal Tears" -EP:n kappaleet:

  1. Crystal Tears (feat. Damasius Venys of Mondträume)
  2. Crystal Tears (Mondträume rework)
  3. Crystal Tears (Ocean Black Ocean remix)
  4. Crystal Tears (Monomorte remix)
  5. Crystal Tears (eyeless remix by Apollyon’s Visage)
  6. Crystal Tears (Aarc remix)
  7. Adam & Eve

Avarice In Audio on:

  • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset, samplet ja tuottaminen)
  • Lawrie Bayldon (musiikki, tuottaminen ja masterointi) *_Ben Barwick_ (laulu, sanoitukset, musiikki ja kitara live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä toukokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 98 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.