Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Avarice in Audio: "Frostbite"

Valokuva tai piirros kaupungin edustalla hangessa seisovasta ihmishahmosta. Kuvan yläosassa Avarice in Audio -logo ja sen alla levyn nimi tikkukirjaimin.Julkaistaan 6.6.2014

Australialaisen Avarice in Audion debyyttilevy Alfa Matrixin kautta sai nimekseen "Frostbite". Se on EP-levy, jossa kaksihenkisen yhtyeen Gerry Hawkins sekä Jade Pegg molemmat osallistuvat lauluhommiin ja biisien säveltämiseen sekä sanoittamiseen. Melodinen yhdistelmä syntikkapoppia ja elektronista tanssimusiikkia. Kiekko ilmestyy kesäkuun alussa. Sen soittolistalla kuullaan kolme uutta remixiä Studio-X:ltä, Hearwirelta ja Ruinizerilta. Levy vedonnee Ayrian, Grendelin, Ashbury Heightsin ja Deleriumin faneihin.

Avarice in Audio työstää tälle EP-lätylle seuraajaa, täyspitkää studioalbumia. Sen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Aikaisemmin vuonna 2014 yhtyeeltä ilmestyi demoasteinen kiekko "Sleepwalking Societies" ja single "Heartless Disaster".

"Frostbite"-EP:n kappaleet:

  1. Frostbite
  2. Sleepwalking Societies (Feat. Redux)
  3. Heartless Disaster (Feat. XP8)
  4. Frostbite (Studio-X Club Mix)
  5. Sleepwalking Societies (Wired by Heartwire)
  6. Heartless Disaster (Ruined by Ruinizer)

Avarice in Audio on:

  • Jade Pegg (laulu, sanoitukset ja musiikki)
  • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset ja samplet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä kesäkuuta 2014 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.