Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Helmikuun Bar Loosessa Then Comes Silence, The Flatfield ja Submission

Jyväskylän Submission aloittaa Bar Loosessa helmikuulle kaavaillun illanvieton soittamalla ensimmäisenä kello 21. Sen jälkeen kolmen varttitunnin jälkeen on vuorossa levynsä ilmestymistä juhlistava helsinkiläisyhtye The Flatfield. Illan päättää Tukholmasta kotoisin oleva Then Come Silence, jonka on tarkoitus soitella kello 22.30 alkaen. Räminäillan päivämääräksi on päätetty 25.2.2017. Tapahtumapaikaksi poimittu Bar Loose sijaitsee Helsingissä osoitteessa Annankatu 21. Pääsylipun hinta on 5/7 euroa.

Baari kuvailee illan esiintyjistä Then Comes Silencea darkwaven, post punkin ja goottisävytteisen rockin tekijäksi. Yhtye perustettiin vuonna 2012. Sen tuorein levyjulkaisu on "Nyctophilian"-niminen 11 biisin albumi. Se ilmestyi maaliskuussa 2015.

Bar Loosen gootti- ja post punk -illan toisen esiintyjän, The Flatfieldin, seuraava albumi on tarkoitus laittaa myyntiin tammikuussa 2017. Levyn voi laittaa tilaukseen esimerkiksi The Flatfieldin BandCamp-sivuilta.

Kotikaupungissaan pari viikkoa sitten esiintynyt Submission on pyöräyttänyt uransa aikana albumin elokuussa 2014 ja sen jälkeen hajakappaleita, joista uusin on "Dead Can’t Fight Back" heinäkuulta 2016.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2016 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.