Gootti.net

Battleloren tie vie Moriaan

  • Julkaistu torstaina 09.02.2006

Let Battlelore show you flashes from the smoky tavern at Umbar, through the green fields of Rohan and finally to the deepest dungeons of Moria.

Lainaus Battleloren nettisivujen historia-osiosta.

Kotimainen vuonna 1999 perustettu Battlelore soittaa fantasiametallia. Bändi piirittää Taru Sormusten Herrasta -teemaa biiseissään ja jopa bändin jäsenien pukeutumisessa.

Battleloren nettisivut löytyvät osoitteesta www.battlelore.net. Nettisivuilta voi ladata MP3-näytekappaleita, kuvamateriaalia sekä musiikkivideot Storm of the Blades (albumilta Third Age of the Sun) ja Journey to Undying Lands (albumilta ...Where the Shadows Lie). Yhtyeen verkkosivuilta löytyy luonnollisesti mm. infoa bändin jäsenistä sekä tulevat Battleloren keikat, vieraskirjan ja keskustelufoorumin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2006 kello 13:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.