Gootti.net

Betty Blitzkrieg: "Voodookind"

Kansikuva Betty Blitzkriegin albumista "Voodookind". Kuvassa värikkäitä yksityiskohtia, kuten taivasta, liekkejä, rakennuksia, kitaraa soittava suutaan aukova ihminen ja bändin kellertävä logo, sekä punertava albumin logo kuvan oikeaan alakulmaanJulkaistiin 22.5.2009

Saksalainen Betty Blitzkrieg (www.bettyblitzkrieg.de) julkaisi uusimman pitkäsoittonsa 22. toukokuuta monikansallisen levy-yhtiö Island Recordsin kautta. Island on osa Universal Musicia. Levymerkin tukema pitkäsoitto, nimeltään "Voodookind", on saanut etenkin kotimaassaan ja sen lähiseuduilla, kuten Sveitsissä, varsin runsaasti suosiota ja levyn debyyttisingle onkin kivunnut Deutsche Alternative Charts -musiikkilistalle. Albumilevyn ensimmäinen single ilmestyi kappaleesta "Wir Feiern Anders". Rockia, deathrockia ja punkia musiikissaan käyttävä Betty Blitzkrieg aikoo julkaista perjantaina 12. kesäkuuta vielä uuden singlelohkaisun.

Yhtyeen "Voodookind"-albumilta irti riipaistu single "Wir Feiern Anders" sisältää kolme versiota sen nimikkokappaleesta. Ensimmäinen versio on Betty Blitzkriegin oma tulkinta ja toinen Rotersandin luoma remix. Lisäksi single sisältää kappaleen "Eure Hymne".

"Voodookind"-albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Wir Feiern Anders
 3. Ärsche und Titten
 4. Küss mich
 5. Es Macht Mich Aufstehen
 6. Ze Glam vs. Westbam
 7. Affengeschäft
 8. Böse Sachen
 9. Der Sheriff
 10. Sie Schreien Blitzkrieg
 11. Mutter
 12. Geblasen in Den Wind

Betty Blitzkrieg on:

 • Liselotte Lust
 • Dieter Energie

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä kesäkuuta 2009 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.