Gootti.net

Black Tape for a Blue Girl: "Tenerotics"

Valokvua miehestä ja naisesta istumassa vaalealla sohvalla. Mies soittaa sähkökitaraa. Kuvan yläosassa lukee Black Tape for a Blue Girl tikkukirjaimin.Julkaistaan 12.2.2013

Darkwavea tekevä Black Tape for a Blue Girl (www.blacktapeforabluegirl.com) kattaa tällä helmikuussa ilmestyvällä levyllään remixejä sekä ehostettuja raitoja "10 Neurotics" -albumiltaan. "10 Neurotics" on bändin vuonna 2009 julkaisema 10. pitkäsoitto. Ensi kuukauden 12. päivä ilmestyvän remix-albumin soittolistasta on kiittäminen Steve Roachia, Erik Wølloa, Android Lustia, Steve Jonesia, Attritionia, Valerie Gentileä sekä Sam Rosenthalia. Tämä levyjulkaisu ilmestyy levy-yhtiö Projektin kautta 1000 kopion painoksena.

Ambient-musikin tekijänä tunnettu Erik Wøllo on tällä kertaa päätynyt viemään kuuntelijansa popin ja electronican pariin. "Tenderotics"-kiekko tarjoaa elektronisen ja poppivaiheen lisäksi instrumentaalisiakin kappaleita.

"Tenerotics"-albumin kappaleet:

 1. The Perfect Pervert (Erik Wøllo Mix)
 2. Marmalade Cat (Milly Mix by Steve Jones)
 3. Rotten Zürich Cafe (Valerie Gentile Mix)
 4. Tell Me You’ve Taken Another (Martyr Mix by Android Lust)
 5. In Dystopia (Unwoman Mix)
 6. Caught by a Stranger (Milly Mix by Steve Jones)
 7. Feel Your Pulse Quicken (Steve Roach Mix)
 8. Love Song (Steve Roach Mix)
 9. I Strike (As Lonely As Dave Bowman Mix)
 10. Perfect Purity (Sam Rosenthal Mix)
 11. Inch Worm (Attrition Mix)
 12. Caughtstranger (Sam Rosenthal Mix)
 13. Zürichstrings (Sam Rosenthal Mix)
 14. Halo Star (2013) (Black Tape for a Blue with Erik Wøllo)

Black Tape for a Blue Girl on:

 • Sam Rosenthal
 • Brian Viglione
 • Athan Maroulis
 • Laurie Reade
 • Nicki Jaine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä tammikuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.