Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Blitzmaschine: "Faustrecht"

"Faustrecht"-albumin etukannessa valkoinen yläosa ja musta alaosa. Yläosassa viivakoodin yllä lukee mustalla Blitzmaschine ja alaosassa valkoisella värillä levyn nimi.Julkaistaan 11.3.2011

Saksalainen Blitzmaschine (www.blitzmaschine.com), joka kertoo tekevänsä EBM:ää keskiluokalle, suunnittelee julkaisevansa maaliskuussa 2011 uuden studioalbumin. Hampurista käsin toimiva rytmiryhmä kutsuu kiekkoaan nimellä "Faustrecht". Danse Macabre Recordsin julkaisema ja Aliven jakelema albumi sisältää 14 biisiä. Sen soittolistalta on lohkaistu helmikuun alussa digitaalinen "Liebe auf den ersten Blick" -single, jonka biisimateriaalia voi käydä kuuntelemassa Blitzmaschinen nettisivuilla. Esikoisalbumia käsitellään Blitzmaschinen väen kanssa tehtyjen haastatteluiden yhteydessä. Haastatteluja ja lehtijuttuja ilmestyy maaliskuun Sonic Seducerissa, Orkuksessa ja Bodystyler-lehdessä.

"Faustrecht"-albumi edustaa elektronista tanssimusiikkia, jossa kuullaan minimalistisia lauluosuuksia ja monimutkaista sävellystaiturointia. Debyyttialbumin soittolistalta löytyvät biisit muistuttavat 1980-luvun pelkistettyä EBM:ää. Kanadalainen Storming the Base -nettipuoti mieltää Blitzmaschinen esikoisalbumia yhtenä lupaavimmista tulokasbändien luomuksista, joita Saksan alueelta saapuu.

"Faustrecht"-albumin kappaleet:

 1. Swallow Me
 2. Love And Pain
 3. Am I Right
 4. Useless Pain
 5. Propaganda
 6. Kämpfe Um Mich
 7. Do Not
 8. Blondes Mädchen (Album Version)
 9. Was Hasst Du?
 10. Heartbreaker
 11. Vorwärts
 12. Immer Kleiner
 13. Living A Lie
 14. Emotional Man

Blitzmaschine on:

 • Matze
 • Holger

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä helmikuuta 2011 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 80 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.