Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Blutengel: "Nachtbringer"

 • Julkaistu keskiviikkona 02.11.2011
 • Avainsanat:

"Nachtbringer"-albumin etukannessa musta pohjaväri, jota vasten koristeellinen rinkula ja sen sisällä sana Nachtbringer.Julkaistaan 18.11.2011

Synkistelypoppia Blutengel (www.blutengel.de) tuo ensi kuukauden puolen välin myötä uuden studioalbumin, jossa on yhteensä kahdeksan uutta biisiä ja kolme päivitettyä demoasteista paahtoa, sekä live-esiintymisestä nauhoitettua aineistoa. Out of Line Musicin tuella julkaistava "Nachtbringer"-platta laitetaan myytäväksi DVD-levyllä ryyditettynä erikoisversiona, joka sisältää Blutengelin viimeisimmän "Tränenherz"-albumin markkinoimiseksi tehdyn kiertueen yhteydessä ikuistettua keikkakuvaa ja takahuoneista kuvattua materiaalia.

"Nachtbringer"-albumin kappaleet:

 1. Nachtbringer
 2. Out of Control
 3. Time (there´s nothing more)
 4. Anders sein
 5. Wir sind die Nacht
 6. Another World
 7. Voices
 8. Am Ziel
 9. Like a shadow (demo 2009)
 10. Color of the night (demo 2009)
 11. Still standing (demo 2009)
 12. Black roses (live 2011)

Bändi viettää loppuvuoden päiviä kotimaassaan ja sen lähiseuduilla keikkaillessaan. Goottipopiksi musiikkiaan kutsuva yhtye on toiminut yli vuosikymmenen ajan ja sen johdosta bändiltä ilmestyi aikaisemmin kuluvana vuonna juhla-albumi "Seelenschmerz 10th anniversary". Se on seuraaja saman vuoden "Tränenherz"-albumille.

Blutengel on:

 • Chris Pohl (laulu, ohjelmointi ja sanoitukset)
 • Ulrike Goldmann (laulu ja sanoitukset)
 • Anja Milow (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä marraskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 94 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.