Gootti.net

"Born///Evolve///Progress///3"-kokoelma

"Born///Evolve///Progress///3"-kokoelman etukannessa räjähdyksenomaisesti palava lentokone. Kuvan yläosassa näkyy kokoelman nimi viivakoodin alapuolella.Julkaistaan 6.7.2011

Heinäkuussa ilmestyvä "Born///Evolve///Progress///3"-kokoelma sisältää normaalia albumilevyä huokeampaan hintaan musiikkia Ruotsin yhdeltä johtavalta elektronisen musiikin levymerkiltä, Progress Productionsilta. Kaikki tälle kokoelmalle päätyneet biisit ovat joko julkaisemattomia tai hyvin harvinaisia. Tämä levy sisältää fantastisen annoksen musiikkia esimerkiksi Code 64:n, Kiten, Covenantin ja Necro Facilityn kynästä.

Progress Productions perustettiin vuonna 2004. Levy-yhtiön kantava idea toimintansa alusta saakka lähtien on ollut tehdä läheistä yhteistyötä edustamiensa artistien kanssa. Tuo idea on ilmeisesti toiminut, sillä Progress on Skandinavian alueen suurin elektronista musiikkia julkaiseva levy-yhtiö.

Heinäkuun 6. päivä ilmestyvä kokoelma on laitettu ennakkotilattavaksi levy-yhtiön nettisivuille 9 euron hintaan.

"Born///Evolve///Progress///3"-kokoelman kappaleet:

 1. Henric De La Cour: Dogs
 2. Kite: Ways to Dance (Leaether Strip -remix)
 3. Red Cell: Lost
 4. Covenant featuring Necro Facility: Lightbringer (Speedrun II)
 5. Code 64: Deviant (Spark!-remix)
 6. Necro Facility: Do You Feel the Same (Henrik Bäckström -remix)
 7. Cryo: Change (90s Mix)
 8. Spark!: Popkomplex
 9. Titans: Dried Out
 10. Mr Jones Machine featuring Susi De Månbleka: Tingen (Beanbag Remix by Cryo)
 11. System: Inheritance (Systematic -mix)
 12. Sound Sequence: Grim Reaper (2002)
 13. Mommy Hurt My Head: Flawless (pAn alt. Version Mix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä kesäkuuta 2011 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.