Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

C-Lekktor: "Radioakktivity"

  • Julkaistu maanantaina 17.08.2015
  • Avainsanat:

Keltaista taustaa vasten radioaktiivisen aineen merkki mustalla värillä.Julkaistiin 14.8.2015

Meksikolainen C-Lekktor julkaisi 14. elokuuta uuden singlen. "Radioakktivity"-single esittelee levy-yhtiö Deathwatch Asian cover-kokoelmaa "Covered In Darkness". Singlestä aiotaan laittaa myyntiin 200 kappaleen käsin numeroitu vinyylipainos. Seitsentuumainen vinyylisinkku ilmestyy luultavasti 7. lokakuuta. C-Lekktor kertoo tällä kokoelma-albumin johtosinglellä kuultavan bonuksena remix-biisi Noisuf-X:ltä. "Radioakktivity" on C-Lekktorin tekemä cover-tulkinta Kraftwerkin biisistä.

"Covered In Darkness" ilmestyi 14.8. Sillä kuullaan yhteensä 11 biisiä. Mukana on Terrolokaust, Vprojekt, Technolorgy, Cygnosic, Sirus, Nitro/Noise, Cyferdyne, Ruinizer, Blakopz, Rave the Reqviem ja C-Lekktor.

"Radioakktivity"-singlen kappaleet:

  1. Radioakktivity (Radio Mix)
  2. Radioakktivity (Noisuf-X Mix)
  3. Radioakktivity

C-Lekktor on:

  • Markko Barrientos (laulu, sanoitukset ja samplet)
  • Jorge Mauricio (syntetisaattorit ja musiikki)
  • Jamie Nova (syntetisaattorit ja keytar live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä elokuuta 2015 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 53 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.