Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

C-Lekktor: "Restoration"

  • Julkaistu perjantaina 01.11.2013
  • Avainsanat:

"Restoration"-singlen etukannessa kellertävä valokuva kaupungista, jonka yllä hohtava pilvitaivas. Kuvan päällä C-Lekktorin logo kullankeltaisella värillä ja tekstuurilla.Julkaistaan 25.11.2013

Meksikon C-Lekktor tulee julkaisemaan pitkästä aikaa uutta musiikkia. Sitä on luvassa täyden albumin edestä, mutta sitä ennen C-Lekktor esittelee neljä uutta ja yksinomaan tällä "Restoration"-singlellä kuultavaa remixiä. Single, tai bändin mukaan EP, ilmestyy marraskuun loppupäivinä. Sen soittolistalla kuullaan biisiversiot ruotsalaiselta Cynical Existenceltä, kreikkalaiselta Technolorgylta, meksikolaiselta Degeneración Debrayelta sekä venäläiseltä Cut:off Skyltä.

C-Lekktor paljastaa lisäksi, että kiekon kansitaiteesta on kiittäminen DJ–VJ Psyklonia ja että levyyn voi tutustua levy-yhtiö COP Internationalin BandCamp-sivuilla.

"Restoration"-singlen kappaleet:

  1. Hellectro Convulsion Therapy [Restored by Cut:off Sky]
  2. El Comienzo de la Muerte [Restored by Technolorgy]
  3. Suicidal Tendencies [Restored by Degeneración Debraye]
  4. El Comienzo de la Muerte [Restored by Cynical Existence]

C-Lekktor on:

  • Markko Barrientos (laulu, sanoitukset ja samplet)
  • Jorge mauricio (syntetisaattorit ja musiikki)
  • Jamie Nova (live-esiintymisissä syntetisaattorit ja keytar)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä marraskuuta 2013 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.