Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

C-Lekktor: "The Silence Procession"

 • Julkaistu sunnuntaina 02.11.2008
 • Avainsanat:

C-Lekktorin "The Silence Procession" -albumin kansikuva, jossa näkyy punertavia, kellertäviä liekkejä ja valonhehkua. Kuvan keskellä jonkinlainen ihminen roikkumassa ristillä. Ristin juuressa molemmin puolin ylöspäin raatoa katselevat naisihmiset.Julkaistaan 11.11.2008

Meksikon pääkaupungista kotoisin oleva C-Lekktor (www.clekktor.com) -yhtye ilmoittaa lataavansa täyslaidallisen elektronista jyskettä kaikille kansoille debyyttialbumillaan "The Silence Procession". Albumi on sekoitus synkkää tunnelmointia ja kauniita melodioita, joita kieroutuneet vokaaliosuudet sävyttävät. Debyyttialbumin sisältävät biisit vetoavat Suicide Commandon, Grendelin ja C-Lekktorin maanmiesten, Hocicon, edustaman tyylin faneihin. Albumi julkaistaan Cop Internationalin kautta kuluvan kuukauden jälkimmäisellä puoliskolla. Levy on ennakkotilattavissa yhtyeen levy-yhtiön nettikaupasta. Kiekon ilmestymisteosta Venäjänmaalla vastaa Gravitator Records.

Albumin Venäjällä julkaiseva Gravitator Records on gootti-, industrial- ja synthpop-genren asiamies, joka toimii Moskovasta käsin.

Pressikuva meksikolaisesta elektronista goottimusiikkia soittavan C-Lekktorin miehistöstä. Kuvassa kolme mustiin goottivaatteisiin pukeutunutta meistä, jotka istuvat punertavaa taustaa vasten tuoleilla. Kaikilla miehillä mustat hiukset ja mustat vaatt

Yhtye esiintyi edellisen kerran 1.1.1 kotimaassaan Zacatecasin pitäjässä. Seuraavan live-esiintymisen trio tulee tekemään 22. päivä kuluvaa kuukautta Dada-X:n tiloissa Argentiinassa. Kyseessä on levynjulkaisujuhla. Illan aikana C-Lekktorin biisien lisäksi tullaan soittamaan myös Cold Sequencen musiikkia. Paikalla myös DJ:t D97, Punto G ja Arthur.

"The Silence Procession" -albumin kappaleet:

 1. Intro [who the f*** are you]
 2. We Are All Ready Death
 3. Damn Your Faith
 4. Stigmata
 5. Our Dark Side
 6. Silence Remains
 7. See My Hate
 8. Pecados
 9. An Empty Soul
 10. De la Gloriia al infierno
 11. Infected

C-Lekktor on:

 • Markko B. (laulu, sanoitukset, samplet ja sekvenssit)
 • Jorge M. (syntikat ja musiikki)
 • alekkx. (ohjelmointi, samplet ja laulu)

C-Lekktor on ollut olemassa vuodesta 1990 lähtien Markko B.:n sooloprojektina. Bänditoiminta käynnistyi kunnolla kuitenkin vasta uuden vuosituhannen alussa. Ensimmäisen keikkansa bändi soitti vuoden 2003 syyskuussa ja seuraavan vuoden puolella C-Lekktorin ensimmäinen äänite, demolevy "Re-a-Gression", julkaistiin.

Yhtyeen tuorein täydennysmies on alekkx, joka liittyi bändiin aikaisemmin kuluvan vuoden puolella. Mies on vastuussa myös C-Lekktorin nettisivuston ylläpitämisestä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 188 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.