Gootti.net

C-Lekktor: "X-Tension In Progress"

 • Julkaistu torstaina 16.02.2012
 • Avainsanat:

Tummanharmaa tausta, jonka päällä musta kaiutin, jonka oikealla puolella kiiltävällä metallitekstuurilla C-Lekktorin logo.Julkaistaan 27.4.2012

Meksikolainen EBM-yhtye C-Lekktor valmistelee vuosien takaiselle debyyttialbumilleen seuraajaa "X-Tension In Progress" -nimisestä kiekosta. Se aiotaan julkaista huhtikuun 27. päivä COP Internationalin/Aliven kautta. Yhtye ei ole vielä valottanut kaikkia sen yksityiskohtia, mutta tiedossa on jo, että se sisältää yhteensä 13 biisiä. Ne on miksattu ja masteroitu X-Fusionin ja Noisuf-X:n parissa toimivalla Jan L.:llä. Teoksesta tullaan julkaisemaan erikoisversio, jolle ahdetaan runsaasti remixejä. Yhtye on kiittänyt biisitulkinnoista erityisesti Grendeliä, Acylumia, Studio X:ää ja Terrorkodea, Extinction Frontia, Detroit Dieseliä sekä Anthytesystä, mutta ei ole varmistanut tullaanko kaikkien niiden luomat remixit sisällyttämään lopulliselle soittolistalle.

C-Lekktorilta ilmestyi debyyttialbumi "The Silence Progression" vuonna 2008. Sitä seurasi EP-julkaisu "Tendencias Suicidas" kahta vuott myöhemmin. Meksikolaisyhtyeen uusi levy on vokalistin mukaan sellainen, johon on raavittu vaikutteita hardcoresta ja hardstylestä. Albumilla kuullaan aggressiivisia, karskeja ja tanssittavia biisejä. Biisit "Sick Of You" ja "Alteracion" muistuttavat C-Lekktorin uran perinteistä tyyliä, kun taas "Wrecked" ja "Dark Reflection" ovat raaemmalla asenteella tehtyjä.

"X-Tension In Progress" -albumin kappaleet:

 1. Plug In
 2. Hellektro Convulsion Therapy
 3. Alteracion
 4. Dark Reflection
 5. El Comienzo De La Muerte
 6. In Memorian
 7. X-Tension In Progress
 8. Wrecked
 9. Sick Of You
 10. Welcome To My World
 11. Trastorno
 12. In The Other Life
 13. Hardbeat [Mu]-Sickk

C-Lekktor on:

 • Markko B. (laulu, sanoitukset ja samplet)
 • Jorge M. (syntetisaattorit ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä helmikuuta 2012 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.