Gootti.net

Centhron: "Allvater"

 • Julkaistu maanantaina 06.03.2017
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten Centhron-logo kuvan keskellä päällimmäisenä, ja sen alla kaasunaamaria pitävä pääkallo.Julkaistaan 24.3.2017

Centhronilta, saksalaiselta ryminäelektron tekijältä, ilmestyi muutama päivä sitten näyttävä musiikkivideo kappaleeseen "Allvater". Tuo sana on samalla 24. maaliskuuta ilmestyvän Centhron-albumin nimi. Albumilla bändi yhdistelee melodista, tanssittavaa tyyliä harsh electron kanssa. "Allvater" on ensimmäinen albumi, jolla laulaa ja koskettimia soittaa uusi jäsen Sandra Schmidt.

Centhron suunnittelee julkaisevansa myöhemmin "Allvater"-biisiin kuvatun musiikkivideon seuraajan, klipin kappaleeseen "Deutsches Land".

"Allvater"-albumin kappaleet:

 1. Marschiert ihr Hunde
 2. Skullfucker
 3. Raubtier
 4. Frontschwein
 5. Deutsches Land
 6. Sie will
 7. For Victory
 8. Einherjer
 9. Blitzkrieg
 10. Allvater
 11. De Sade
 12. Hetzer
 13. Valhall

Centhron on:

 • Elmar Schmidt (laulu)
 • Sandra Schmidt (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Markus Vogler (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä maaliskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.