Gootti.net

Centhron: "Asgard"

 • Julkaistu keskiviikkona 12.12.2012
 • Avainsanat:

Piirros, jossa valokuva Centhron-yhtyeen jäsenistä miekat kädessä viittomassa oikealle. Kuvan vasemmassa yläkulmassa Centhronin logo.Julkaistaan 1.2.2013

Saksan Centhron (www.centhron.de) tuo helmikuussa 2013 esiin seuraavan studiojulkaisunsa, "Asgard"-albumin. Harsh electroa tekevä Elmar Schmidtin bändi käsittelee tällä kertaa skandinaavista muinaisuskoa. Bändin viimeisin äänite on vuoden 2011 "Dominator"-albumi. Nyt 10 vuoden ajan toiminut Centhron on uransa varrella esiintynyt Suicide Commandon, Xotoxin, Agonoizen, Reaperin, Psyclon Ninen, Grendelin ja Somanin seurassa. Ensi vuoden puolella Centhron nähdään ensimmäistä kertaa urallaan esiintymässä Etelä-Afrikassa. Yhtye pääsee esiintymään Johannesburgiin elokuussa 2013.

Centhronin "Asgard" on ajoitettu julkaistavaksi helmikuun ensimmäisenä päivänä Scanner-levymerkin kautta.

"Asgard"-albumin kappaleet:

 1. Fuck Off and Die
 2. Viking
 3. Zombie Nazi Babe
 4. Dr. Fuck You
 5. Cyberlady
 6. Slutbutt
 7. Lamia
 8. Panzerfaust Tyr
 9. L’Etat c’est Moi
 10. Asgard
 11. Ich bin ein Gott
 12. Draugr
 13. (piiloraita)

Centhron on:

 • Elmar Schmidt (laulu ja soittimet)
 • Markus Vogler (basso live-esiintymisissä)
 • Sven Hegewald (syntetisaattori live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2012 kello 18:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Centhron: "Asgard". on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Dreckstück 12. päivä joulukuuta 2012

Hei, korjaisitko sen verran että Centhronin viimeisin julkaisu on studioalbumi “Dominator” julkaistu 2011.

Maltan tuskin odottaa uutta julkaisua, olen aina tykännyt Centhronin musiikista.

Petri 12. päivä joulukuuta 2012

Kiitos oikaisusta, Dredkstück! Tieto on nyt päivitetty juttuun. :-)

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.