Gootti.net

Clan Of Xymox: "Visible"-DVD

Neljä goottia seisoo vaaleansinistä taustaa vasten. Kaksi keskimmäistä on mustiin pukeutuneita miehiä, kaksi laitimmaista naisia. Naisilla kaulakoruja ja punaiset huulet. Etualalla seisovalla miehellä tummansiniset huulet, toisella puolipitkät pikiPromokuva 2007

Leipzigiläinen Clan Of Xymox (www.clanofxymox.com) uutisoi saaneensa vihdoinkin valmiiksi uuden DVD-julkaisunsa, nimeltään "Visible". Se tullaan julkaisemaan tupla-DVD:n muodossa. Gootti.net uutisoi jo tammikuussa kiekon olevan työn alla. Tuohon aikaan kiekon sisälmyksistä ei ollut juurikaan tietoa tarjolla, mutta nyt tiedossa on, että julkaisu sisältää mm. sellaisia klassikkokappaleita kuin "A Day", "Louise" ja "Out Of The Rain" sekä uudempia värssyjä, kuten "Weak In My Knees" ja "Hereos". Tarjolla on musiikkivideoita yhteensä 28 kappaletta, sekä tuore haastattelu Ronny Mooringsin kanssa.

Goottibändin DVD:llä nähdään lisäksi kiekon valmistamisesta kertovaa kuvamateriaalia, live-esiintymisistä taltioitua videokuvaa ja viime vuoden Mera Lunasta ja Wave-Gotik-Treffen -festarista ikuistetut konsertit. Tarjolla on lisäksi jonkin verran humoristista materiaalia backstagelta.

"Visible"-levyn julkaisua sopii odottaa tapahtuvaksi jossain välissä ensi vuoden tammikuuta. Todennäköisintä on, että DVD:n ensitapaaminen bändin fanikunnan kanssa tapahtuu tammikuun puolen välin taituttua.

Ronny Moorings esiintyy vierailevana laulajana Other Day -yhtyeen uudella "Passage des Sens — Fall:Wockenfuss" -julkaisulla. Miehen ääntä kuullaan kappaleessa "Augenblick Schlaflos". Kyseinen kappale on laulettu osittain saksaksi ja osittain englanniksi.

Clan Of Xymox esiintyy:

 • 8. joulukuuta 2007: Tochka (Moskova, Venäjä)
 • 21. joulukuuta 2007: Fenix (Sittard, Alankomaat)
 • 7. maaliskuuta 2008: El Loco (Valencia, Espanja)
 • 8. maaliskuuta 2008: Sala Bikini (Barcelona, Espanja)
 • 9. maaliskuuta 2008: Caracol (Madrid , Espanja)
 • 15. maaliskuuta 2008: Funaberia 2 Music Club (Lodz, Puola)
 • 20. heinäkuuta 2008: IV Amphi Festival (Köln, Saksa)

Clan Of Xymox on:

 • Ronny Moorings (laulu ja instrumentit)
 • Mojca Zugna (basso)
 • Rui Ramos (rummut)
 • Denise Dijkstra (kosketinsoitin)
 • Paul Whittlesea (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.