Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Club Anvil juhlii 17. toimintavuottaan ensi torstaina

Helsingissä Kaivokadulla sijaitseva Club Anvil juhlii 17 vuotta kestänyttä toimintaansa tulevana torstaina, 23. helmikuuta, iltayhdeksästä alkaen. Illanviettoon on ilmainen sisäänpääsy, mutta ikäraja on 18 vuotta. Klubin DJ:den lisäksi yleisöä viihdyttävät Lady Sannox, Maxine ja Avalon sekä vieraileva DJ Olli Koponen. Jonkinlaisia synttäriyllätyksiä on luvassa illan kuluessa.

Lady Moon on kuukausittain — kuukauden viimeisenä torstaina — järjestettävä klubi, jossa musiikki risteilee gootin, post punkin, uusromanttisen, indien ja elektronisen popin välillä.

Edellisen kerran Club Anvil, jota vietetään yökerho Lady Moonin toimitiloissa, järjestettiin tammikuussa. Tuolloin musiikin painopisteenä oli David Bowien tuotanto. Lisätietoja klubista löytyy sen Facebook-sivuilta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä helmikuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 53 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.