Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Seuraava Club Darkside elokuun viidentenä

Post punkin, gootti- ja punk-musiikin myllytykseksi kuvattu Club Darkside -tapahtuma järjestetään 5. elokuuta. Tämä Helsinkiin sijoittuva klubi tarjoaa tuona päivämääränä The Flatfieldin, Rue Morguen, Cold Institutionin sekä Stress Faktorin esiintymiset. Club Darksiden tapahtumapaikka sijaitsee kivenheiton päässä Hietaniemen hautausmaasta, osoitteessa Perhonkatu 6, jossa ovet avataan iltayhdeksän maissa.

Viisipäinen The Flatfield on viiden vuoden ikäinen post punkin ja goottirockin tekijä. Helsinkiläinen Rue Morgue soittaa post punkia, ja samaa kaavaa noudattaa myös illan toinen pääkaupunkilainen soittaja Cold Institution. Stress Faktor tekee puolestaan noise punkia.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä heinäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 40 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.