Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Tammikuussa elektronista ja rokkaavaa musiikkia Bar Bäkkärissä

Yhteistyössä Dead Souls Gatheringin kanssa järjestettävä Club INFEKTIO tarjoilee tammikuussa elektronista ja rock-musiikkia Bar Bäkkärin yläkerrassa. Erikoisjärjestelyyn kuuluu kahden erillisen tanssilattian luominen niin, että Infektion puolelle astuttaessa kuullaan elektronista musiikkia, Dead Sould Gathering -klubin puolella rokimpaa materiaalia. Tapahtumassa esiintyy elävänä electro–industrialin tekijä Protectorate ja helsinkiläinen elektronisen musiikin kaksikko I O / / I O.

Bar Bäkkäri sijaitsee Helsingissä osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 21. Illanviettoon pääsee osallistumaan kahdeksan euron arvoisella pääsylipulla. Tuohon hintaan sisältyy narikkamaksu. Ovet avataan 20.1. kello 22. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Gootti.netin foorumilta ja Facebookin tapahtumasivulta.

Dead Souls Gathering ja Club Infektio 20.1.2017 @ Bar Bäkkäri klo 22.00–04.00. Liput 8€, sisältää narikkamaksun.

Club Infektio vs. Dead Souls Gathering 20.1.2017:

  • Elävinä esiintyjinä: Protectorate ja I O / / I O
  • DJ:nä: emanon, VoyVod, Hexexen, Noizu ja Sadenia, sekä Shades, Wormwoods, Helquin ja Miss Sissy
  • Tapahtumapaikka: Bar Bäkkärin yläkerta
  • Osoite: Pohjoinen Rautatiekatu 21, 00100 Helsinki

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä joulukuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.