Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Club INFEKTIOn pikkujoulut 13.12.2014!

Industrialia, EBM:ää, futurepoppia ja dark electroakin tarjoileva Club INFEKTIO järjestää pikkujoulut 13. joulukuuta. Tapahtumapaikkana on Club Playground. Tapahtumapaikka sijaitsee Helsingissä osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 21. Illan aikana esiintyvät DJ:t Dovra Yukas, Mekha, emanon ja VoyVod. Paikalla myös VJ Biolum. Pikkujoulujen jälkeen klubi palaa tauolta luultavasti helmikuussa 2015.

Lauantaina järjestettävä Club INFEKTIO on vuoden viimeinen. Vierailevina tähtinä nähdään ja kuullaan dark trance -setin esittävä Dovra Yukas ja turkulainen DJ Mekha. Lisätietoja esiintyjistä ja klubista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta infektio.wordpress.com, jonne on hiljattain ladattu myös edellisen illanvieton aikana otetut valokuvat.

Club Infektio 13.12.2014 Club Playgroundissa, osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 21.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.