Gootti.net

Combichrist: "WTFIWWYP?"

Combichrist-bändin keulahahmo kuvamanipuloidussa valokuvassa. Miehen ympärillä kaikenlaisia metalliesineitä.Elektronisen musiikin mestari, Combichrist (www.combichrist.com), suunnittelee julkaisevansa uuden albumin — "WTFIWWYP?"-niminen kiekko lasketaan levitykseen Metropolis Recordsin kautta maaliskuun 6. päivä. Albumilla kuullaan bändin viime vuonna julkaisema "Get Your Body Beat" -single.

Combichrist vahvisti kuluvan kuukauden alussa Euroopan-kiertueen aikataulun. Bändi esiintyy "What the f**k is wrong with this tour?" -kiertueensa aikana maalis-huhtikuussa yli parissakymmenessä paikassa. Vielä tässä vaiheessa Iso-Britanniaa, Italiaa ja Itävaltaa koskeva kiertueaikataulu on käsiteltävänä.

"What The Fuck Is Wrong With You People?" -albumin kappaleet:

 1. Five AM Afterparty
 2. What The Fuck Is Wrong With You
 3. Electrohead
 4. Adult Content
 5. Fuck That Shit
 6. Brain Bypass
 7. Get Your Body Beat
 8. Deathbed
 9. In The Pit
 10. Shut Up And Swallow
 11. Red
 12. Are You Connected
 13. Give Head If You Got It
 14. All Your Bass Belongs To Us

Tietoa bändistä:

 • Icon of Coil -bändin keulahahmo Andy LaPlegua perusti bändin vuonna 2003.
 • Bändin ensimmäinen julkaisu on "The Joy Of Gunz", jonka musiikillinen tyyli on EMB:ää / industrialia.
 • Combichrist on perustettu Norjassa, Fredrikstadissa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.