Gootti.net

Covenant: "In Transit"

 • Julkaistu sunnuntaina 26.08.2007
 • Avainsanat:

Kolme Covenant-yhtyeen jäsentä poseeraa sinisävyisessä valokuvassa mustiin vaatteisiin pukeutuneina. Taustalla pilvinen ja sininen taivas, miehet seisovat / istuvat kivikossa.Covenant-kolmikko

Ruotsalainen elektronista musiikkia mättävä Covenant (www.covenant.se), jonka musiikillista linjausta on luonnehdittu EBM:n, electro-, future- ja syntikkapopin ja muiden vastaavien siitokseksi, julkaisee uuden live-CD/-DVD:n "In Transit" Metropolis Recordsin kautta 23. lokakuuta. Julkaisu tarjoaa taiteellisessa muodossa videokuvaa aina live-esiintymisistä ja kulissien takana tapahtuneista asioista bändin jäseniä käsittelevään materiaaliin. Tarjolla on myös monipuolisesti musiikkimateriaalia alkaen aina tuoreimmasta ääniterrorista, kuten "20 Hz", "The Men" ja "Ritual Noise" siirtyen vanhempiin Covenant-klassikoihin, kuten "Bullet", "Dead Stars", "Go Film" ja "Babel".

"In Transit" -traileri:

"In Transit" -julkaisun kappaleet:

 1. Intro
 2. 20 Hz
 3. Bullet
 4. Leviathan
 5. Go Film
 6. The Men
 7. We Stand Alone
 8. Ritual Noise
 9. Happy Man
 10. Call The Ships To Port
 11. Dead Stars
 12. Pulse
 13. Babel

Covenant on:

 • Eskil Simonsson (laulu, säveltäminen, sanoitukset, syntikat ja tuottaminen)
 • Joakim Montelius (sanoitukset, säveltäminen, tuottaminen, syntikat ja laulu)
 • Daniel Myer (tuottaminen, syntikat ja laulu, vain live-esiintymisissä)
 • Clas Nachmanson (tuottaminen, syntikat ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.