Gootti.net

Covenant kiertueelle Pohjois-Amerikkaan

  • Julkaistu perjantaina 25.08.2006
  • Avainsanat:

Covenant (www.covenant.se) on tällä hetkellä, Metropolis Recordsin mukaan, lähdössä piakkoin toteuttamaan Skyshaper-nimellä toimivaa kiertuetta Pohjois-Amerikan suuntaan. Kiertue alkaa kuluvan kuukauden lopussa. Yhtye kiertää n. parikymmentä kaupunkia Skyshaper-kiertueensa aikana. Covenantin mukana kiertueella vaeltaa myös bändit Rotersand ja Imperative Reaction.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.