Gootti.net

Covenantilta "Lightbringer"-EP

 • Julkaistu keskiviikkona 29.09.2010
 • Avainsanat:

Covenantin "Lightbringer"-levyn etukannessa valkoinen tausta ja sen päällä mustalla värillä pystypalkkeja satunnaisessa järjestyksessä. Vasemmassa alakulmassa lukee järjestyksessä Covenant Lightbringer ja alarivillä feat. Necro Facility.Julkaistaan 22.10.2010

Ruotsalainen EBM:ää tekevä Covenant (www.covenant.se) tulee julkaisemaan vajaan kuukauden päästä seitsemästä biisistä koostuvan EP-levyn. Teoksen soittolistalla kuullaan kaksi aikaisemmin julkaisematonta kappaletta, joista "The Beauty and the Grace" on Daniel Myerin säveltämä ja "Never Seems to End" on Joakim Monteliuksen ja Eskil Simonssonin yhteispelillä luoma kappale. EP:n nimi on "Lightbringer" ja sillä kuullaan vierailevana muusikkona Necro Facilityn kokoonpanon Oscar Holteria. Covenant runoilee julkaisemassaan uutisessa ottavansa tällä levyllä yhden askeleen taakse ja kaksi askelta eteenpäin. Kolmikon aikaisempaan äänitetuotantoon voi tutustua Covenantin omilla MySpace-sivuilla.

Covenantin uudella EP-levyllä kuultavassa nimikkokappaleessa "Lightbringer" vierailee ruotsalaisen Necro Facilityn mies. Biisi on yhtyeen mukaan groovaava ja jyystävä tanssilattiat täyttävä biisi, jonka melodiaa kuuntelija ei kuulemansa jälkeen voi manata irti.

"Lightbringer"-EP:n kappaleet:

 1. Lightbringer
 2. Lightbringer (Radio Edit)
 3. Lightbringer (DM Remix)
 4. The Beauty And The Grace (Remix)
 5. Lightbringer (Speedrun)
 6. Lightbringer (JM Remix)
 7. Never Seem To End (Unreleased)

Uusi EP-levy lienee esimakua myöhemmin kuluvana vuonna julkaistavasta "Modern Ruin" -albumista. bändi ei ole vielä kertonut juurikaan yksityiskohtia uudesta pitkäsoitosta. Se tulee olemaan seuraaja maaliskuussa 2006 julkaistulle "Skyshaper"-levylle.

Covenant on:

 • Eskil Simonsson (laulu, sanoitukset ja syntetisaattori)
 • Joakim Montelius (sanoitukset, sävellys ja syntetisaattori)
 • Daniel Myer (syntetisaattori ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä syyskuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.