Gootti.net

Covenant Nosturiin

 • Julkaistu torstaina 07.02.2008
 • Avainsanat:

Kolme Covenant-yhtyeen jäsentä poseeraa sinisävyisessä valokuvassa mustiin vaatteisiin pukeutuneina. Taustalla pilvinen ja sininen taivas, miehet seisovat / istuvat kivikossa.Elektronista musiikkia Ruotsista

Ruotsalainen syntikkapop-/EBM-taitaja Covenant (www.covenant.se) uutisoi aikovansa saapua soittamaan musiikkiaan täällä Suomessa. Yhtye esiintyy maaliskuun ensimmäisenä päivänä helsinkiläisen Nosturin tiloissa. Ennakkolippujen myynti keikalle käynnistyy tänään torstaina. Tiketin hinta on 22 € ja ikäraja 18 vuotta. Lauantaina 1. maaliskuuta koettava Covenant-elämys käynnistyy illalla kello 21.

Bändi julkaisi viime vuoden lokakuussa tien päällä kuvaamaa videomateriaalia, jotka se pakkasi DVD-kiekon sisälle ja iski kanteen tittelin "In Transit". Julkaisu sisältää materiaalia yhtyeen maailmankiertueelta, jonka se teki tuoreimman "Skyshaper"–nimisen albuminsa tueksi. "In Transit" on dokumentti bändin seikkailuista Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Venäjällä yli 18 kuukauden aikana.

Keskustelua Covenantin Nosturissa tekemästä keikasta löytyy Gootti.net:in foorumilta viestiketjusta Covenant Helsingin Nosturissa.

Yhtye kuulutti maaliskuussa -07, ettei Clas Nachmanson tule ottamaan osaa bändin kiertueelle. Tuohon aikaan korvaavaksi muusikoksi värvättiin Haujobbin riveistä Daniel Myer. Verkkolehti Side-Linen syyskuussa 2007 toimittaman haastattelun mukaan arvioitiin, ettei ole varmaa tuleeko Nachmanson enää koskaan toimimaan Covenantin kokoonpanossa. Clash halusi jättäytyä kiertueelta sen tähden, että hänestä oli tulossa isä, minkä vuoksi hän halusi keskittyä ulkomusiikillisiin asioihin.

Ryhmän kuudes ja tällä hetkellä tuorein studioalbumi on "Skyshaper". Se julkaistiin vuoden 2006 puolella täällä Euroopassa ja myös Pohjois-Amerikassa. Levyltä löytyvästä kappaleesta "Ritual Noise" valittiin single julkaistavaksi. Kiekolla kuultavaa kappaletta "20 Hz" käytettiin vuonna 2005 ilmestyneessä videopelissä Project Gotham Racing 3.

"Skyshaper"-albumin kappaleet:

 1. Ritual Noise
 2. Pulse
 3. Happy Man
 4. Brave New World
 5. The Men
 6. Sweet & Salty
 7. Greater than the Sun
 8. 20 Hz
 9. Spindrift
 10. The World is Growing Loud

Covenant on:

 • Eskil Simonsson (laulu, sävellys, sanoitukset, tuotanto ja syntikat)
 • Joakim Montelius (sanoitukset, sävellys, tuotanto, syntikat ja laulu)
 • Daniel Myer (tuotanto, syntikat ja laulu, vain live-esiintymisissä)
 • Clas Nachmanson (tuotanto, syntikat ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.