Gootti.net

Covenant: "Sound Mirrors"

 • Julkaistu keskiviikkona 29.06.2016
 • Avainsanat:

Vihreää ja mustaa väriä kuvan taustalla ja sen päällä kolmio. Oikeassa yläkulmassa lukee valkoisella Covenant ja sen alla keltaisella "Sound Mirrors".Julkaistaan 26.8.2016

Levy-yhtiö Dependent uutisoi julkaisevansa elokuun 26. päivä uuden "korvamatokappaleen" Covenantilta. CD:nä ja 12 tuuman vinyylinä ilmestyvä "Sound Mirrors" esittelee myöhemmin julkaistavaa "The Blinding Dark" -albumia. Sinkkulevyllä kuullaan neljä tai viisi kappaletta: vinyylillä kuullaan vain neljä, mutta CD-painoksella viidentenä raitana on Iszoloscopen tekemä remix singlekappaleesta.

Covenant on ruotsalainen elektronisen musiikin tekijä. Se on tehnyt musiikkia vuodesta 1986 asti. Norjassa toimi aikaisemmin samanniminen metalliyhtye, joka nimikiistan vuoksi joutui nimeämään itsensä The Kovenantiksi vuonna 1999.

"Sound Mirrors" -singlen kappaleet:

 1. Sound Mirrors (version)
 2. Sound Mirrors (Faderhead-remix)
 3. In Theory
 4. Sound Mirrors (Daniel Myer -remix)
 5. Sound Mirrors (Iszoloscope-remix, CD-painoksen bonuskappale)

Covenant on:

 • Andreas Catjar
 • Daniel Jonasson
 • Joakim Montelius
 • Eskil Simonsson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä kesäkuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.